Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:senor אורך ההרחקה:שבוע סיבת ההרחקה:agron תיאור המקרה: אמרתי לעידן את השם של אבא שלו (למרות שהוא אמר לי בעצמו ממזמן) והוא מסיק מכך שאני משמתמש באגרון. לא פירסמתי בשרת ואם זה הפריע לו אז שפשוט יחסום אותי הוכחות ( במקרה ויש) http://prntscr.com/et3pox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 6 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות נערך לארבעה ימים ~ פרסום שם של חבר משפחה- באן ארבעה ימים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 באפריל 6 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 6 דקות Senor אמר: נערך לארבעה ימים ~ פרסום שם של חבר משפחה- באן ארבעה ימים. זה כולל גם בפרטי??? לא ידעתי כי כולם מספימים תשם של אמא שלי בפרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 29 דקות Senor אמר: נערך לארבעה ימים ~ פרסום שם של חבר משפחה- באן ארבעה ימים. למי בדיוק פירסמתי את זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 6 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 3 שעות Usopp אמר: למי בדיוק פירסמתי את זה? קובי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 5 דקות Senor אמר: קובי אמרתי לך בפרטי לא אמרתי לאופק כלום אני לא יודע מה הוא אמר לך אבל אני בקושי מדבר איתו ואם אז לא על דברים כאלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפי מה שאני הבנתי אתה גילית את השם משפחה של עידן ומשם השתמשת באגרון למצוא את השם של אבא שלו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני כעת Forrest Gump אמר: לפי מה שאני הבנתי אתה גילית את השם משפחה של עידן ומשם השתמשת באגרון למצוא את השם של אבא שלו? לא, הוא כתב לי אותו בפרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 1 דקה Usopp אמר: לא, הוא כתב לי אותו בפרטי את מה הוא כתב לך בפרטי? את השם משפחה שלו את השם של אבא שלו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני כעת Forrest Gump אמר: את מה הוא כתב לך בפרטי? את השם משפחה שלו את השם של אבא שלו? את שם אמו,אביו ואת שם משפחתו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 1 דקה Usopp אמר: את שם אמו,אביו ואת שם משפחתו יש לך הוכחות של השיחה? אם כן אשמח ותשלח לי בפרטי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני כעת Forrest Gump אמר: יש לך הוכחות של השיחה? אם כן אשמח ותשלח לי בפרטי. זה היה לפני כחודש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות הבאן לא ירד מחוסר הוכחות, אנא תמנעו ממקרים כאלו בעתיד. גם לשלוח בפרטי שם של חבר משפחה של מישהו זה לא בסדר מבחינתנו, הכוונה שלך היא רעה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.