Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות שם מגיש התלונה:Rocket Socket SteamID:STEAM_0:1:126306875 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:BLUECAT MEGA4U קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:אין לי מושג תאריך המקרה:היום 5.4.2017 תיאור המקרה:אני נכנס לשרת קודם כל הם ועוד כמה שחקנים מקללים קשה איזה שחקן שלי לזה אין הוכחות אבל לאיזה אדמין עם BOF בסוף שם אבל לא על זה באתי להתלונן,אני אחרי הרבה זמן שלא הייתי נכנס לשרת היה אדמין שהיה לקצת זמן ולא עשה עבודה משהו משהו(לא משהו נגדך),והוא יצא,ואז השחקנים המשיכו לקלל את אותו המשתמש שלזה אין לי הוכחות לצערי... אבל היה לי אלאר ובחרתי רבל השחקנים קיבלו גוסטינג.. לזה אין הוכחה אבל הם העבירו את BLUECAT באמצע הראונד ואחרי שהרגתי אותו שוב העבירו אותו..(הבאג של הקיק CT וכל זה..) הוכחות תומכות:אשלח בפרטי.. הערות:פרשתי לפני איזה שנה טובה מהקהילה ואני מתאכזב פה... אין אדמינים כמעט מחוברים שחקנים מטרילים מספימים מקללים ויש מלא אדמינים שלא יודעים לתפקד... לתשומת לבכם.. כמעט ואין אדמינים מחוברים.. אני לאחזרתי לקהילה פשוט הייתי פה כמה ימים.. אז אל תגידו אם באלך אז תלך.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 6 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות אם כל הכבוד תמיד יהיה תזמן הזה שלא יהיה אדמין כי מה לעשות אנחנט לא כל היום בגייל אז זה ברור שיהיה תזמן הזה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות (נערך) לפני 7 שעות kyuubi2 אמר: אם כל הכבוד תמיד יהיה תזמן הזה שלא יהיה אדמין כי מה לעשות אנחנט לא כל היום בגייל אז זה ברור שיהיה תזמן הזה... כל היום? יש לי בעיות בקהילה אחרת אז אני נכנס לפה לפעמים ונכנסתי ביום הזה כמה פעמים ולא היה אדמין..(ויש מספיק אדמינים..) נערך 2017 באפריל 6 על ידי Yuval1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יטופל בחומרה! תודה רבה על התלונה. ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.