ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות עם הקייס החדשה שיצאה ב-15 MAR 2017 ביחד עם המפה CANALS יצאו כמה וכמה סקינים חדשים, חלקם יפים חלקם פחות... מה אתם חושבים עליהם? לחלקכם יש אותם? האם פתחתם את הקופסא? שתפו! דיון מהנה! תמונה להמחשת הסקינים החדשים(הסקינים). ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 5 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות חיכיתי מלא זמן שיהיו סקינים כמו דופלר וטייגר תות׳ לבאטרפלי והאנטסמן, הגיע הזמן. לצערי אין לי אף אחד מהם /: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 באפריל 5 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות בווי דופלר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 5 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות ה- Falchion Tiger tooth נראת מעולה! אוהב את הסקינים, שונא את המפה :) סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 3 שעות Forrest Gump אמר: חיכיתי מלא זמן שיהיו סקינים כמו דופלר וטייגר תות׳ לבאטרפלי והאנטסמן, הגיע הזמן. לצערי אין לי אף אחד מהם /: שמח לשמוע את דעתך... תמיד אפשר לקנות ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באפריל 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות סקינים יפים, תודה על הפרסום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 5 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות הסקינים נראים יפים ! תודה על הפירסום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 5 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות קצת איחרת אבל לא נורא :) אני אישית אהבתי את ארבעת הסקינים של ה BUTTERFLY,( Doppler, Tiger tooth, ultraviolet, marble fade ) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 פורסם 2017 באפריל 5 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות אהבתתייייייי נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 5 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אני רוצה את ה Bowie הוא נראה מעולה ( כל סקין של BOWIE ) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 באפריל 5 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני 5 שעות Forrest Gump אמר: חיכיתי מלא זמן שיהיו סקינים כמו דופלר וטייגר תות׳ לבאטרפלי והאנטסמן, הגיע הזמן. לצערי אין לי אף אחד מהם /: תחשוב שהיה לך את ה400 דולר עכשיו :P מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 5 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני כעת MeowDevil אמר: תחשוב שהיה לך את ה400 דולר עכשיו :P feelsbadman קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו