WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מה המקרה המעצבן ביותר שקרה לכם במשחק? לי זה שהייתי עם פול טים מעצבנים וכולם הלכו מרד נגדי אז כל פעם שהייתי זורק מולוטוב הם היו קופצים לתוכו ובסוף קיבלתי באן לשבוע :( (וזאת לא הפעם היחידה שעשו לי את זה). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 5 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות הייתי MG2 ויצאתי לחופשה בתאילנד של 3 חודש (רמה עולמית שימי תבורי) שחזרתי גיליתי שאני Unrank משחק ראשון אחרי שחזרתי ניצחתי וקיבלתי GN4... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kaaty 5 פורסם 2017 באפריל 5 kaaty חדש/ה ב־YourGame 5 24 הודעות עשיתי קארי לאיזה כמה רוסים שכולם היו בקיידי שלילי, והם עשו לי קיק בסוף המשחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 דקה RyZ אמר: SAME XDDD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 פורסם 2017 באפריל 5 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות מקום ראשון בקבוצה (ראנקים של DMG+) וכל שאר הטים הם רוסים, והייתי מקום ראשון עם 27-14 ואנחנו מנצחים והרוסים עדיין קוראים לי כל הזמן נוב!!! נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SaarC 128 פורסם 2017 באפריל 6 SaarC YourGame Expert סער 128 597 הודעות טרולים בברכה, סער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tapooz 3 פורסם 2017 באפריל 6 Tapooz חדש/ה ב־YourGame ohad 3 22 הודעות לפני ב-5.4.2017 at 14:04 wackthat אמר: מה המקרה המעצבן ביותר שקרה לכם במשחק? לי זה שהייתי עם פול טים מעצבנים וכולם הלכו מרד נגדי אז כל פעם שהייתי זורק מולוטוב הם היו קופצים לתוכו ובסוף קיבלתי באן לשבוע :( (וזאת לא הפעם היחידה שעשו לי את זה). זה הכי כיף לעשות את זה ואני שונא שעושים טרולים זה הכי מעצבן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו