Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: םינותחת-ןטפק BlueCat תאריך הגשת ההצעה: 5.4.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: המשחק מושיקו (מי שלא יודע מה זה אני יסביר לרסס את הבידוד האחרון ששורד באלאר) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: משחק ישן אי אפשר להביא פרוקציות במשחק הזה קישור לפלאגין (במידה ויש): לא צריך הערות: שטוטה אל תעצבן אותי XD עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @NadavOhana עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 5 Nah מורחקים 294 548 הודעות אני בעד, כרגע אני נאלץ לרסס את הבידוד עם ניידים כשאין אדמין ואני חושב שאם יעשו את מושיקו חוקי אז ככה אני לא אקבל סיטיבאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 5 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) אבל אתם אפילו לא יודעים מי זה מושיקו... אז למה להמציא משחק לא קיים... מושיקו זה רק באובמה ורק כשכל הטרור עומדים מול הקיר של התא בידוד עם הפנים לקיר... וזה רק עם נגב. נערך 2017 באפריל 5 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 19 דקות Nah אמר: אני בעד, כרגע אני נאלץ לרסס את הבידוד עם ניידים כשאין אדמין ואני חושב שאם יעשו את מושיקו חוקי אז ככה אני לא אקבל סיטיבאן. חחחחחחחחחחחחחחחחח Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Dark עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 6 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפי דברי המנהלים אסור לשחק את המשחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.