ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אשמח לדעת מהי העדפה שלכם בנוגע לאפשרויות הבאות: מה בדרך כלל אתם עושים? 1. לאחר הפסד בPistols Round אתם עושים Force Buy? 2. לאחר הפסד בPistols Round אתם לא קונים, ורוונד הבא קונים Rifles Guns. יהיה נחמד אם תרשמו אילו אקדחים אתם אוהבים לקנות בForce Round גם בסיטי וגם בטרור. למשל: אני בדרכ עושה Force לאחר הפסד ב-Pistols Round גם בסיטי וגם טרור. כאשר אני בסיטי: אני קונה דיגל וארמור עם קסדה, תלוי אם יש לי מספיק כסף... אם אין לי מספיק כסף לדיגל, אני קונה Five-Seven. כאשר אני בטרור: אני קונה ארמור וקסדה ואת האקדח Tec-9. שתפו! דיון מהנה! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לא מעדיף את 1 ולא מעדיף את 2, אני אף פעם לא מפסיד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות תותח אתה, ממש רמה עולמית שימי טבורי. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: תותח אתה, ממש רמה עולמית שימי טבורי. תמחק את הציטוט רשמתי אף עם ע' קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 באפריל 4 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 1 דקה Senor אמר: לא מעדיף את 1 ולא מעדיף את 2, אני עף פעם לא מפסיד "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני כעת Senor אמר: תמחק את הציטוט רשמתי אף עם ע' טוב כפרע ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 3 דקות KnifeSkrops אמר: LOLLLLLL ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות Full Eco לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו