ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות מהם המפה/ות שאתם הכי אוהבים לשחק? האם יש לכם גם מפה שנואה או אפילו כמה מפות? למשל: אני שונא:Mirage אוהב:Dust2 שתפו! דיון מהנה! Bomb Defusal Aztec Dust Dust 2 Cache CobblestoneInferno Mirage Nuke Overpass Train Vertigo Canals Hostage Rescue Assault Italy Militia Office ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Muz1K 15 פורסם 2017 באפריל 4 Muz1K חדש/ה ב־YourGame תמיר 15 33 הודעות המפה הכי אהובה עלי - Dust 2 המפה הכי שנואה עלי - Aztec אדמין בשרת הסרף MY STEAM : http://steamcommunity.com/profiles/76561198160895280 MY NAME : Tamir Cohen Skype : facebook:app7ico3svc.2qugpqdbsq. TeamSpeak : ts.yourgame.co.il שם בפורום : PSYCHO64 כל בקשה או פנייה אני פנוי ב TeamSpeak בסטים ובפורום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 4 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות אהובה: Dust2 ושנואה: Mirage סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
✡✌Umaru • Chan✌✡ 54 פורסם 2017 באפריל 4 ✡✌Umaru • Chan✌✡ YourGame Beginner Yuval | יובל 54 114 הודעות DUST II קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
✡✌Umaru • Chan✌✡ 54 פורסם 2017 באפריל 4 ✡✌Umaru • Chan✌✡ YourGame Beginner Yuval | יובל 54 114 הודעות Inferno קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אוהב: Mirage שונא:Aztec לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו