Jito 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 Jito חדש/ה ב־YourGame עידו 3 9 הודעות (נערך) SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Defbon קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: תאריך המקרה: 4.4.2017 20:50 בערך תיאור המקרה: באן משרת ג'ייל הוכחות תומכות: הערות: הבחור נתן לי באן משרת הג'ייל בגלל הדעה שלי על הקיום של אלוהים ובגלל שרשמתי יהוה. לא קללתי ולא פגעתי באף אחד. הוא נתן לי באן מהשרת בגלל שאני לא חושב כמוהו. נערך 2017 באפריל 4 על ידי Jito קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לא זכור לי ששאלו אותך את דעתך על קיום האלוהים, יש אנשים שמאמינים וכמו שאנשים מכבדים אותך תכבד אותם, ירד לך הבאן בפעם הבאה שתפגע באנשים בדרך כלשהי אתה תוענש כראוי. תפתח לפי הטופס פעם הבאה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jito 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 Jito חדש/ה ב־YourGame עידו 3 9 הודעות אני לא פגעתי באף אחד. כולה רשמתי אם "יש משהו שמאמין ביהוה?" וDefbon אמר משהו שלא הבנתי ונתנו לי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת Jito אמר: אני לא פגעתי באף אחד. כולה רשמתי אם "יש משהו שמאמין ביהוה?" וDefbon אמר משהו שלא הבנתי ונתנו לי באן "הבחור נתן לי באן משרת הג'ייל בגלל הדעה שלי על הקיום של אלוהים ובגלל שרשמתי יהוה." ירד הבאן אתה יכול להיכנס לשרתים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.