Spok3y 421 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות תודה ל - Sparkles על הסרטון! מה הכישלון הכי גדול שקרה לכם בזמן ששיחקתם CS:GO? אני הרגתי אותי בבקבוק תבערה אחרי שהרגתי את חבר שלי בפצצה. סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 באפריל 4 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות הייתי בקלאץ 1 על 1 בדאסט 2 עם 1 hp זרקתי decoy ל a site ופשוט זה התפוצץ עלי ומתתי וזה היה ב15-14 לנו :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הרגע הזה שאתה מנסה לעשות נינגה ואתה הורג את הפלנטר עם פלאש.... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 באפריל 4 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות ניצחנו ראונד ב mirage ועליתי על המדרגות ב SITE A קפצתי עשיתי 360 ושמתי ל TEAMMATE NOSCOPE HEADSHOT ^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו