doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה: דורון SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: סקיילין אורך ההרחקה: שעה סיבת ההרחקה: Inappropriate Name תיאור המקרה: שיניתי תשם לארבע אותיות באנגלית והאדמין המהולל skyline מחליט לתת לי באן עם הסיבה "שם לא הולם" מה שם לא הולם בזה הוכחות ( במקרה ויש) הערות: כמה דקות לפני המקרה מנהל השרת evya m אמר שיש /admin בשביל דברים כאלה ומותר להיות בשמות עם עברית וגם לא עשיתי בעיות לא היה שום צורך להביא לי עונש לא מבין למה הביאו לי באן @Evya M @NadavOhana @Dark @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 4 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מותר לך להיות עם השם הזה והבאן ירד, התלונה מוצדקת. אני רק רוצה שתבין משהו - סקיילין נכנס לשרת והוא לבד מול 20 אנשים, לשנות ולהתגרות בו עם השמות האלו (כשאני אומר להתגרות אני מתכוון שאתה בכוונה משנה את השם לשם כזה בכדי להציק, לא כי אתה נהנה ורוצה להיות עם השם הזה) לא עוזר לו בשום צורה להחזיק השרת, רק מקשה עליו. אנחנו עובדים על הגדלת הצוות בשביל שלכולם יהיה יותר כיף בשרתים, ואני אומר את זה לכל מי שמתלונן על איך שהצוות פועל באופן קבוע - תציעו את עצמכם לאדמינים בשרתים ותבואו לעזור לנו לטפח את השרתים, אתם תמיד מוזמנים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.