WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לאנשים פה עם המחשבים הפחות טובים (כמוני), אחד הדברים הכי מעצבים ב CSGO זה FPS נמוך, טעינת מפות איטית, FPS DROPS מציקים לפעמים. אז באשכול הזה אנסה להביא את רוב השיטות שאני השתמשתי בשביל לשפר את ה FPS. 1. כנסו למנהל המשימות שלכם כשה CS דולק ותלחצו מקש ימני על CSGO ועבור לפרטים לאחר מכן תלחצו שוב מקש ימני על CSGO ואז "קבע עדיפות" ותבחרו "גבוהה" לאחר מכן יופיע לכם החלון הבא: תלחצו "שנה עדיפות". 2. כנסו Video Settings ב CSGO וממליץ לעשות לפי התמונה הבאה: מה כל צבע אומר: ירוק: להפעיל/ לשים על גבוה. כחול: לשים על Medium. אדום: לכבות לגמרי/ לשים על LOW. Aspect Ratio ממליץ לשים על 4:3 ורזולוציה על 1024X768. 3. Launch Options. אני ממליץ להכנס לאשכול הזה: ולתאם את ה Launch Options המתאימים למחשב שלכם. *הערה: מדריך זה מבוסס על מפרט המחשב שלי, אז יש אנשים שלא יהיו צריכים לעשות בדיוק מה שעשיתי. אך כל אלה שיפרו לי בסביבות ה 30FPS. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 4 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות תודה על הפירסום ! 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 4 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות תע"ה (: My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות פעם הייתי צריך את זה... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 4 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות תודה על הפרסום סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 באפריל 4 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות @ZYX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 באפריל 4 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות תודה רבה על הפרסום !! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FromZero 15 פורסם 2017 באפריל 4 FromZero YourGame Beginner נתנאל 15 86 הודעות אחלה של מדריך!, תודה על הפרסום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תע"ה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו