FromZero 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 FromZero YourGame Beginner נתנאל 15 86 הודעות תענו על הסקר, תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 באפריל 4 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אתה לא שפוי בראשך רובנו פה גרים באותו בית ספר רק שאני בתיכון והם קטינים (חטיבה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 באפריל 4 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 4 דקות RyZ אמר: גרים בבית ספר? חנון @MitMan באמת נראה לי גר בבית ספר יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FromZero 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 FromZero YourGame Beginner נתנאל 15 86 הודעות לפני 5 דקות MitMan אמר: אתה לא שפוי בראשך רובנו פה גרים באותו בית ספר רק שאני בתיכון והם קטינים (חטיבה) שמע ראיתי באשכול אחר מלאא אנשים שגרים בפתח תקווה, אז רציתי לבדוק חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות פתח תקווה קלל. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 באפריל 4 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות קלל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2017 באפריל 4 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות מאור הוא בן אדם שהבית ספר זה באמת הבית שלו וכן גם אני לצערי מפתח תקווה " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות אני גם יכול להביא לך לפחות 10 מכפר גנים ג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות כולל אותי XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 באפריל 4 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אני מרגיש חשוף כשיש כל כך הרבה אנשים מפתח תקווה פה ורבותיי אשכול ירידות על מאור יהיה בהזדמנות אחרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות Binkeys לפני 1 דקה MitMan אמר: אני מרגיש חשוף כשיש כל כך הרבה אנשים מפתח תקווה פה ורבותיי אשכול ירידות על מאור יהיה בהזדמנות אחרת אם אתה פותח אשכול כזה זה האשכול הכי מוצף בפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FromZero 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 FromZero YourGame Beginner נתנאל 15 86 הודעות בנתיים 8 אנשים, חשבתי שיש יותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות יש בסיבות ה12 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 באפריל 4 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת Binkeys אמר: יש בסיבות ה12 הוא יודע יש לו את כל הכתובות של כולם XD. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני כעת kobi אמר: הוא יודע יש לו את כל הכתובות של כולם XD. ששש הם לא יודעים XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו