ShalevAL 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 8 ShalevAL מורחקים 10 0 הודעות כמו שאתם יודעים יש מלא משחקים שהם כמו. •fifa 16 •gta v ועוד.. אז מה לדעתכם הוא משחק השנה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteKnight 10 פורסם 2015 באוקטובר 8 WhiteKnight מורחקים 10 0 הודעות GunZ The Duel סתם לא.. אני לא יודע אם CSGO נחשב. אז אם לא אני מאוד אוהב WWE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rekt(tum) 10 פורסם 2015 באוקטובר 8 Rekt(tum) משתמש רשום 10 92 הודעות לפי דעתי משחק השנה זה postal 2 ולא אכפת לי אם הוא לא יצא השנה הוא עדיין המשחק הכי טוב... Rektum, משועמם בלי תעודות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2015 באוקטובר 8 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות לדעתי wow החדש יהיה משחק השנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Chef 10 פורסם 2015 באוקטובר 8 Chef משתמש רשום איתמר 10 172 הודעות Ark בברכה איתמר, אדמין בשרת הקייזי לשעבר,אדמין בפאן לשעבר,מנהל שרת הארנה לשעבר,מנהל שרת הדדראן לשעבר,מנהל קהילת ARK לשעבר,ומנהל קהילת HURT WORLD לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.