WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מאיפה הגיע לכם הרעיון להשתמש בניק שלכם במשחק? האם יש סיפור או שסתם עלה לכם לראש? הניק שלי (WackThat) הגיע לי לראש מקומפ שהיה לי עם שחקנים רוסיים שטענו שבקבוצה השניה היה צ'יטר והם התחילו לצעוק "Wack HIM!" "WACK THAT!" אז חשבתי שזה מצחיק ושמתי את זה כניק וכבר שנה אני מרוצה ממנו :) דיון פורה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2017 באפריל 4 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות מאמא ואבא " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני כעת david_tol אמר: מאמא ואבא XDD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 באפריל 4 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות חשבתי boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FromZero 15 פורסם 2017 באפריל 4 FromZero YourGame Beginner נתנאל 15 86 הודעות שם ראשון- FromZero- שחקתי HearthStone לפני שנתיים הפסקתי לשנה וחצי בערך וכשרציתי לחזור לשחק שכחתי את הסיסמה שלי , אז הכנתי משתמש חדש וקראתי לו מאפס שם שני- Amouxi אני ממש אוהב זאבים ו Amoux זה זאב נשר בצרפתית. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באפריל 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות הניק שלי במשחק זה NaDav אז די בטוח מאמא ואבא. מרוצה מהניק כבר 15 שנה. :) מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באפריל 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות סתם חשבתי עליו... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 באפריל 4 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות נולדתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 באפריל 4 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני כעת RyZ אמר: למה? גם אני שואלת את עצמי ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ככה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 4 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) IDK שאלה טובה נערך 2017 באפריל 4 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 4 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות סקיליין הוא מקור ההשראה שלי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Proud^^ 1 פורסם 2017 באפריל 4 Proud^^ חדש/ה ב־YourGame 1 7 הודעות מי Shroud קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות ראיתי שלושים פרקים של נארוטו נמאס ראיתי איזה משהו משם שקוראים לי(Kyuubi(Kurma קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באפריל 4 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות היינו חבורה ששמנו כל מיני שמות מקסיקנים ואני הייתי קקטוס בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו