Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות למי שלא יודע מה זה בינדים זה קיצורים לכל מיני דברים במשחק הנה כמה בינדים שימושיים שאני משתמש בהם או שאתם יכולים להשתמש קודם כל תצטרכו לפתוח את הקונסול במשחק (הכפתור שמעל הTab) ואז תדביקו את מה שתבחרו אתם יכולים לשנות את הכפתור שתרצו רק תגיבו לי ואני אעזור לכם בינד לnoclip "bind "alt" "noclip בינד לnade+flashX2+smoke ";bind "F6" " buy hegrenade; buy flashbang; buy flashbang; buy smokegrenade בינד לnade+flash+smoke+moly ";bind "F5" " buy hegrenade; buy flashbang; buy smokegrenade; buy molotov; buy incgrenade; buy incgrenade; buy molotov בינד לak/m4+ nade+flash+smoke+moly+defuser+kevlar+helmet ";bind "F4" "buy m4a1; buy ak47; buy hegrenade; buy flashbang; buy flashbang; buy smokegrenade; buy vesthelm; buy vest; buy defuser בינד לawp+cz/tec9/five seven ";bind "F6" "buy awp;buy fiveseven; buy tec9 במידה ותרצו אני אכתוב לכם בינדים לכפתורים שאתם רוצים ולא מה ששמתי.. מי שרוצה אני יכול גם לפרסם בינדים לפקודות (מאוד שימושי לאדמינים) מקווה שעזרתי (: My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 באפריל 3 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות ////////**** - Crosshair Smoke - ****//////// alias "-crosshairsmoke" "cl_crosshairsize 4;cl_crosshairdot 0;cl_crosshairgap -1" alias "+crosshairsmoke" "cl_crosshairsize 1337;cl_crosshairdot 1;cl_crosshairgap 10" bind "k" "+crosshairsmoke" //Show netgraph when checking scoreboard net_graph "1" net_graphheight "9999" alias "+scorenet" "+showscores; net_graphheight 0" alias "-scorenet" "-showscores; net_graphheight 9999" bind "TAB" "+scorenet" // Anti russian alias "russian_eliminator" "voice_chat" alias "voice_chat" "chat_1" alias "chat_1" "voice_enable 1; playvol buttons\blip1 0.5; alias voice_chat chat_0;say Anti Russians Disabled;" alias "chat_0" "voice_enable 0; playvol buttons\blip2 0.5; alias voice_chat chat_1;say Anti Russians Activated;" bind "v" "russian_eliminator" // Jump Throw Nades alias "+jumpthrow" "+jump;-attack" alias "-jumpthrow" "-jump" bind "q" "+jumpthrow" 1. מתי שאתה לוחץ על הכפתור הכוונת שלך מתרחבת וזה עוזר בכיוון של סמוקים. 2. שאתה לוחץ על טאב זה מציג את הסקורבוארד וגם את הnetgraph, ככה המשחק הרבה יותר נקי בלי הnetgraph ולא צריך לכתוב את הפקודה בשביל להציג אותו. 3. פעם אחת לוחצים זה משתיק את הצאט הקולי, פעם שנייה מחזיר. 4. בינד של זריקת סמוקים בקפיצה. יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 2 דקות Hepi אמר: 1. מתי שאתה לוחץ על הכפתור הכוונת שלך מתרחבת וזה עוזר בכיוון של סמוקים. 2. שאתה לוחץ על טאב זה מציג את הסקורבוארד וגם את הnetgraph, ככה המשחק הרבה יותר נקי בלי הnetgraph ולא צריך לכתוב את הפקודה בשביל להציג אותו. 3. פעם אחת לוחצים זה משתיק את הצאט הקולי, פעם שנייה מחזיר. 4. בינד של זריקת סמוקים בקפיצה. תותח אהבתי את השם של 3 חחחחחחח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 באפריל 3 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות מצרף גם את הבינדים של הרכישה שלי, // *********** Buy Config ********** // buy nades 1 $1000 bind kp_end "buy smokegrenade;" bind "kp_downarrow" "buy flashbang;" bind "kp_pgdn" "buy molotov; buy incgrenade;" bind "kp_enter" "buy hegrenade;" // buy kevlar 4 $1000 bind kp_leftarrow "buy vesthelm" // buy kit 5 $400 bind kp_5 "buy defuser;" // buy eco 6 $300 bind kp_rightarrow "buy p250" // buy Tec-9/5-7 plus bind kp_plus "buy tec9;buy fiveseven;" // buy pistol 7 $650 bind kp_home "buy vest" // buy awp 8 $1000+2700$/4750$ bind kp_uparrow "buy vesthelm; buy awp;" // buy main 9 $1000+2700$/3100$ bind kp_pgup "buy vesthelm; buy ak47; buy m4a1;" שמתי לב שהבינדים שלך של הניידים זה בכפתור אחד, זה לא הכי נוח, עדיף לעשות כפתור לכל אחד לדעתי. יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 4 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 14 שעות Hepi אמר: מצרף גם את הבינדים של הרכישה שלי, שמתי לב שהבינדים שלך של הניידים זה בכפתור אחד, זה לא הכי נוח, עדיף לעשות כפתור לכל אחד לדעתי. לא עדיף כבר לקנות וזהו אם עשית לכל אחד? וכמה קיצורים ישלך במקלדת?? עשית בינד על אנטר חחחחחחחחח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 באפריל 4 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 14 דקות Sp Ne0n אמר: לא עדיף כבר לקנות וזהו אם עשית לכל אחד? וכמה קיצורים ישלך במקלדת?? עשית בינד על אנטר חחחחחחחחח זה אנטר ב numpad לא הרגיל, יש לך numpad עם הרבה כפתורים בלי שימוש עדיף לך כבר לשים שם, עשיתי כפתור אחד לכל נייד כי שהיה לי כפתור אחד לכולם הייתי קונה הרבה פשוט מה buy menu אם לא היה לי כסף להכל, יותר נוח ככה. יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו