d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות שם מגיש התלונה:d4x SteamID: STEAM_1:1:182381994 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: snuikk קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/snuiik תאריך המקרה: 3/4/2017 תיאור המקרה: הוא בא מהקהילה השנייה מהצהריים על זה שהרגתי אותו בבידוד על זה שהוא היה עם זאוס התחיל לקלל אותי ברגע שהרגתי אותו הואו התחיל לרשום לי קללות הוא בא מהקהילה השנייה עושה בעיות לא נותן לשחקנים להנות כולם אומרים לו להפסיק הוא גם אותם מקלל יורד על כולם מאחל מחלות מקווהו שתטפלו בזה קשה קשה למה הוא עושה מה שבאלו על ימין ועל שמאל ואגב הוא גם מפרסם פרטים אישיים. הוכחות תומכות: הערות: מקווה שהבאן יהיה לפחות לחצי שנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות הביקורת שרציתי להגיד שאין מספיקי אדמינים בשרת בשעות האלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות @NadavOhana @Evya M @Dark תודה שאתם עונים לי כלכך מהר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עבר כולה 2 שעות אנחנו לא רובוטים יש לנו חיים. לתלונה יטופל בחומרה תודה רבה ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.