WhiteKnight 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 7 WhiteKnight מורחקים 10 0 הודעות (נערך) היי, אני עידן. אני מועניין לפתוח שרת גאנז. אז מה אתם אומרים אתם מעוניינים להיכנס? לפני שאתם מגיבים אני אסביר לכם על המודים הבסיסיים. אני משקיע על זה הרבה כסף, אז תשמעו :) המוד הראשון הוא Deathmatch - דדמאט'ץ זה כולם על כולם. אחד השחקנים פותח חדר בוחר את מספר השחקנים שהוא רוצה שיהיו בחדר 4/8/16 ואז משחקים כולם על כולם. TDM/TEAMDeathmatch - אחד השחקנים פותח חדר אם מספר השחקנים 4/8/16 בTDM אני מעדיף 4. זה קבוצה על קבוצה Red VS Blue. Gladiator - חרבות, במשחק יהיה לכם מגוון חרבות כמו Rusty/Devil/Golden/Shura ועוד... שמשחקים רק חרבות. Duel Mode - זה שכמה שחקנים משחקים בחדר אחד מספר השחקנים יכול להיות 4/8/16 אבל ב Duel זה מומלץ 4, ב DUEL לדוגמא יש 4 שחקנים רק שתיים משחקים ואם אחד מפסיד הוא יורד לסוף הרשימה ושחקן אחד עולה ל1v1 וככה זה ממשיך. Traning - אימונים, פשוט אימונים. ויש עוד מודים אני יעדכן. תרשמו אם אתם מעוניינים במשחק ! כמה סרטונים של שחקנים שאני ממש אוהב פראג חלק של דן Hakui התותח אנימציה של ילד בשם יובל עשה ל Hakui אני אומר, המשחק לא באמת נראה ככה, זה אנימציה שהוא עשה. נערך 2015 באוקטובר 7 על ידי WhiteKnight קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FlumeZ 34 פורסם 2015 באוקטובר 7 FlumeZ YourGame Advanced אלון 34 231 הודעות אני אשמח לשרת גאנז בהצלחה אני בעד :) בתודה, אלון/xFlume מנהל קהילת FACEIT Hubs CS:GO בYourgame. ומנהל קהילת CS-IL. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Leronborn 10 פורסם 2015 באוקטובר 7 Leronborn משתמש רשום 10 8 הודעות (נערך) אני בעד! נערך 2015 באוקטובר 7 על ידי Leronborn אחראי קהילת ARK :cool: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Paix 10 פורסם 2015 באוקטובר 7 Paix משתמש רשום 10 4 הודעות אני גם אשמח לשרת גאנז בהצלחה! אני בעד אחשלי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteKnight 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 7 WhiteKnight מורחקים 10 0 הודעות תודה רבה לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
StarStrike 10 פורסם 2015 באוקטובר 7 StarStrike משתמש רשום 10 5 הודעות אני נגד ת כי לא נראה לי שתמצא כמות יחסית של אנשים לסרור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteKnight 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 7 WhiteKnight מורחקים 10 0 הודעות StarStrike אמר: אני נגד ת כי לא נראה לי שתמצא כמות יחסית של אנשים לסרור דווקא יש ביקוש סבבה, בגלל זה עשיתי את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BomB1La 14 פורסם 2015 באוקטובר 7 BomB1La יוטיובר - PernikTV אופיר 14 75 הודעות אני אשמח לשרת GunZ ואני אשחק בו, אני בעד! :) ערוץ היוטיוב שלי: https://www.youtube.com/c/PernikTV Discord: BomB1La#7206 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Scabies 45 פורסם 2015 באוקטובר 7 Scabies משתמש רשום עידו 45 107 הודעות אשמח גם לשרת gunz! בעד!!! זמין ב - : TeamSpeak, Discord, Skype, Steam, Forum:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Treplox 10 פורסם 2015 באוקטובר 7 Treplox משתמש רשום 10 12 הודעות בעד +1 לStreview שעצלן מדי לפתוח את הפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteKnight 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 7 WhiteKnight מורחקים 10 0 הודעות תודה לכולם!!! אני עורך כדי שתבינו יותר את המשחק. אני יביא לכם קצת סרטונים של שחקנים טובים, עריכות ועוד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
urigoro 10 פורסם 2015 באוקטובר 7 urigoro משתמש רשום 10 5 הודעות אני בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2015 באוקטובר 7 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות לא מכיר את המשחק אבל בגלל הביקוש אן יעלה שרת אז אנסה את המשחק נשמע די נחמד האמת אני די בעד יחד עם כולם בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2015 באוקטובר 7 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות בעד++ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteKnight 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 7 WhiteKnight מורחקים 10 0 הודעות תודה לכולם, אני עובד על מדריכים. ומי שיכנס לשרת אני מכין לכם הפתעה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.