Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:skyline קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: הוא אדמין תאריך המקרה:היום תיאור המקרה:היום בשרת ילד בשם Tov ahi קרא לי גיי אז אמרתי לאדמין שנעלבתי והוא לא נתן לי מיוט אז רשמתי לסקיילין יגיי ונתנו לי מיוט הוכחות תומכות:אין ובבקשה אל תנעלו כי אין הוכחות הערות: אדמין לא דמות חשבוה מידי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) סקיילין דמות נעלה נערך 2017 באפריל 3 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 שעות Mega4U אמר: הוכחות תומכות:אין ובבקשה אל תנעלו כי אין הוכחות אבל אתה מבין שבלי ההוכחות זה יוצר מצב של מילה כנגד מילה. בבקשה תביא הוכחות כי אנחנו לא יכולים לטפל בתלונה בלי הוכחות. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) לפני 6 דקות NadavOhana אמר: אבל אתה מבין שבלי ההוכחות זה יוצר מצב של מילה כנגד מילה. בבקשה תביא הוכחות כי אנחנו לא יכולים לטפל בתלונה בלי הוכחות. תסכים לסקיילין ודף בון להגיב ותגיד להם להגיד מה קרה לא כל דבר חייב הוכחות נערך 2017 באפריל 3 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו