Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות האשכול הקודם שפתחתי זה לא תלונה רק שאלתי עם מותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 12 דקות Mega4U אמר: האשכול הקודם שפתחתי זה לא תלונה רק שאלתי עם מותר אתה מתלונן על פעולה שאדמין ביצע, זו תלונה - לכן צריך להגיש לפי ההטופס. אני אענה לך פה בכל מקרה, אבל שתדע להבא. osopp היה מת בסיטי ושלושת האותיות הראשונות בשם שלו היו dsp, הסיטי ביקשו ריספאון מסקיילין לosopp וסקיילין לא נתן מכיוון שosopp היה בסיטי ואסור. אתה שינית את השם לdsp והיית בטרור ושטוטה אמר הנה תראה הוא בטרור. לכן סקיילין ביקש ממך שתשנה את השם שלך ואמר שמי שימשיך להיות עם השם הזה יקבל באן, ואתה המשכת והוא הביא לך קיק. בקשר לשם ima sheli - הוא לא יכול לעשות על השם הזה פקודות, לכן ביקש שתשנה. עוד משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 2 דקות Forrest Gump אמר: אתה מתלונן על פעולה שאדמין ביצע, זו תלונה - לכן צריך להגיש לפי ההטופס. אני אענה לך פה בכל מקרה, אבל שתדע להבא. osopp היה מת בסיטי ושלושת האותיות הראשונות בשם שלו היו dsp, הסיטי ביקשו ריספאון מסקיילין לosopp וסקיילין לא נתן מכיוון שosopp היה בסיטי ואסור. אתה שינית את השם לdsp והיית בטרור ושטוטה אמר הנה תראה הוא בטרור. לכן סקיילין ביקש ממך שתשנה את השם שלך ואמר שמי שימשיך להיות עם השם הזה יקבל באן, ואתה המשכת והוא הביא לך קיק. בקשר לשם ima sheli - הוא לא יכול לעשות על השם הזה פקודות, לכן ביקש שתשנה. עוד משהו? כן למה אי אפשר לעשות על זה פקודות? צריך 3 אותיות באנגלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אני לא יודע את הסיבה, היא תבורר בכדי שתוכלו להשתמש בשם המהנה הזה בשרתים, אבל הוא לא יכל לעשות פקודות על השם הזה וביקש שתשנה, יכלת לשנות ולחסוך את התלונה הזאת מכולנו. בקשר למקרה עם DPS, אני מבקש בתלונות הבאות להביא את הסיפור המלא. שקרים כאלו לא מתקבלים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.