בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 2 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות (נערך) אני בקהילה זמן לא קצר, כשנה וחצי בין אם בסארף ובין אם בגייל, הכרתי פה אנשים רבים ונפלאים שאני יכול לאמר שבאמת כיף לי איתם והם מצחיקים והכול אז לפני שאני מתחיל עם הנושא העיקרי אני רוצה לאמר באמת תודה לקהילה המדהימה הזאת שעושה לי את היום. עכשיו לנושא האשכול כבר מזה זמן לא קצר שאני בגייל, כחצי שנה זה זמן די ארוך... בזמן הזה הכרתי באמת אדמינים, שחקנים, אביוזרים, דיקטטורים ומתכנת אחד,באמת כולם נפלאים. אך עם זאת אני רואה המון פרוטקציות בשרת... בין אם בין שחקנים, בין אם בין אדמינים ואף מנהלי שרת... לפי דעתי לא יכול להיות הגיוני שכאשר מתגרים בי בדרכים כאלה ואחרות אדמינים מתעלמים או במקרה הטוב נותנים גאג/ מיוט לחצי שעה אך כאשר אני עושה nominate למפה מסוימת בשרת שאמא של מישהו מסוים בשרת מוזכרת בשם המפה אני מקבל באן?! אדמינים עולים ויורדים על ימין ועל שמאך בגלל הפרוטקציות. ולכן אני לא פונה לא לאדמינים הנהדרים של הגייל וגם לא אל שני מנהלי השרת. אני פונה היישר אל מנהלי קהילת cs:go @NadavOhana @Zpower @n0nstop בבקשה תטפלו... תראו איך אפשר לשפר, מה אפשר לעשות כי לי זה כבר הספיק... ואם כבר אני כותב את האשכול הזה אני רוצה לשאול את כל מי שמתגרה בי, איך אתם מרגישים? זה עושה לכם כזה כיף לקלל שם של חברה של ילד שקטן ממכם בשנתיים? אתם חושבים שאתם חזקים על הקטנים? על החלשים מכם? יש לי המון צילומי מסך של התגרויות, הקנטות ועלבונות כאלה ואחרים אבל אני בוחר להיות הבוגר בסיפור הזה ולא לפתוח תלונה, לא לגרום למהומה הזאת שכבר במילא מתרחשת. איך זה מרגיש שילד בן 15 שקטן ממכם בשנתיים ואף יותר יותר בוגר ממכם? נערך 2017 באפריל 2 על ידי Binkeys קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 2 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) אויש נו, תתעלם מהם... גם לי ובי מציקים ומתגרים כל היום. אבל זה לא אכפת לי, לא אכפת לי מה ילד שמתנהג כמו בן 5 שאני כנראה לא אפגוש בחיים חושב עלי.. אני לא מתנגד לזה שהקהילה מלאה בפרוטקציות. ( לא שאני יכול להעיד על מישהו ספציפי... ), אבל אתה צודק. באופן כללי כל הקהילה ואפשר להגיד שגם בעיקר שרת הגייל באמת מלא בפרוטקציות. גם בין השחקנים, Ghosting בלתי פוסק וניצול באגים ואי דיוק בחוקים. וגם בין אדמינים או מנהלים לשחקנים. אין לי שום בעיה עם אף אחד מהאדמינים בתור בן אדם, אבל קצת קשה לי להאמין שיש אדמין כמו ETX ו Hyperactive שנכנסים פעם בחודשיים, עוברים על החוקים הכי בסיסיים! ומנצלים גישות בלי הפסקה. וכמובן שזה נראה מוזר ששחקנים שהם חברים ( יותר מאחד )של מנהל עולים ביום שבו הם באים לשרת, או שאח של מנהל השרת או אדמין. גם אם הם אדמינים מצויינים, זה פשוט מעלה חדש. Fobia ו Quicktime הם באמת אדמינים מעולים, אבל חבל ששאר הדוגמאות, קצת פחות. נערך 2017 באפריל 2 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות @NadavOhana ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 3 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 30 דקות Binkeys אמר: @NadavOhana מה אתה חושב שהוא יכול כבר לעשות. זה יצא מכלל שליטה וזה כבר לא בידיים שלו. הדבר היחידי שאני יכול לראות שיעבוד זה אם המנהלי שרת יפסיקו לעשות פרוטקציות ואביוזים ואחריהם גם האדמינים. הוא לא יכול פתאום להוריד ארבעה חמישה או שישה מנהלים גם אם הוא יודע שהם עושים את זה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 באפריל 3 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות לפני 4 דקות Shtoota אמר: מה אתה חושב שהוא יכול כבר לעשות. זה יצא מכלל שליטה וזה כבר לא בידיים שלו. הדבר היחידי שאני יכול לראות שיעבוד זה אם המנהלי שרת יפסיקו לעשות פרוטקציות ואביוזים ואחריהם גם האדמינים. הוא לא יכול פתאום להוריד ארבעה חמישה או שישה מנהלים גם אם הוא יודע שהם עושים את זה... להעביר ביקורת זה תמיד קל. חשבת פעם להצטרף לצוות ? כי להיות חלק בעשייה זה החלק היותר קשה מאשר כל אשכול לבקר ולבקר ולהתלונן שמחפשים אותך. לפותח האשכול - בבקשה סקרינשוטים והוכחות מוחשיות לגבי אנשים, אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי גם בפרטי או במייל [email protected] תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.