Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 2 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות שם מגיש ההצעה: Forrest Gump, אלון תאריך הגשת ההצעה: 4/2/17 הצעה לשרת: CS:GO Arena פירוט על ההצעה: הורדת פיסטולים מרוונדים של Awp מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: הראוונד הינו לAwp, יש ראוונד שמכוון לפיסטול ויש ראוונד שמכוון לאוופ. אין צורך לשלב ביניהם. קישור לפלאגין (במידה ויש): - הערות: הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על זה, לא הייתי רוצה להוסיף משהו שהרוב יתבאסו עליו אח"כ. יעזור מאוד אם תשקיעו רגע ותצביעו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באפריל 2 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אני בעד זה!!!!! (זה גם חוסך מאנשים לחטוף RAGE ולקלל :D) צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2017 באפריל 2 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: שם מגיש ההצעה: Forrest Gump, אלון תאריך הגשת ההצעה: 4/2/17 הצעה לשרת: CS:GO Arena פירוט על ההצעה: הורדת פיסטולים מרוונדים של Awp מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: הראוונד הינו לAwp, יש ראוונד שמכוון לפיסטול ויש ראוונד שמכוון לאוופ. אין צורך לשלב ביניהם. קישור לפלאגין (במידה ויש): - הערות: הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על זה, לא הייתי רוצה להוסיף משהו שהרוב יתבאסו עליו אח"כ. יעזור מאוד אם תשקיעו רגע ותצביעו. לא רוצה להתערב אבל אם ההצעה הזאת תתקבל אז אפשר גם להוציא את הסכין מקרב awp? מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 2 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני כעת SwagiWolf אמר: לא רוצה להתערב אבל אם ההצעה הזאת תתקבל אז אפשר גם להוציא את הסכין מקרב awp? זה יותר בעייתי, הרבה אנשים רגילים לעשות Quickswitch עם אוופ לסכין, מה שמאפשר לירות טיפה יותר מהר אחרי כל ירייה. וגם בלי קשר למהירות, זה פשוט מפריע כשאין משהו להחליף אליו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 2 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אחלה רעיון אני בעד ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 באפריל 2 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות בתור אחד שלא הכי טוב ב AWP אני נגד ההצעה מה יותר כיף מלראות שאתה אולך למות ואז לשלוף דיגל ולנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 4 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות הקפצה יש סיכוי שההצעה תעלה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות הנושא ייבדק, עקב שאין את זה ב multiarena-customrounds צריך לערוך את המוד עצמו, אני אבדוק מה אפשר לעשות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות להוריד שאפשר להרוג עם סכין בהדשוט מוד זה יחסוך לי כל כך הרבה עכברים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 באפריל 4 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות בבקשה לא להחשיב את ההצבעה שלי בנגד אני בעד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו