עבור לתוכן

תלונה על האדמינים בשרת הגייל

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: Shtoota

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Steve, Skyline, Augusta, Kyubi

תאריך המקרה: אני כתבתי בצאט איזה סיטי נאצי... וקיבלתי גאג לשבוע מהסיבה נאציזם, עד כמה שידוע לי נאציזם היא האידיולוגיה שפיתח היטלר בתקופת גרמניה הנאצית ולהגיד סיטי נאצי זה לא נאציזם, לא יכול להיות שיש 4 אדמינים בשרת ואף אחד לא מבין שלהביא גאג לשבוע זה לא מוצדק. לכתוב בשרת הייל היטלר זה בהחלט נאציזם אבל לכתוב סיטי נאצי זה לא. 

הוכחות תומכות: יש סורסבאן ויש אדמינים שיו בשרת.

הערות: אני לא מבין איך יכולים להיות ארבעה אדמינים בשרת ואף אחד מהם לא יודע מה זה נאציזם ובכל זאת מביאים לי על זה גאג. פשוט בושה לקהילה ולמנהלי שרת הגייל. בנוסף כשרציתי להתלונן לאדמין גיליתי, שמר אגוסטה שנכנס לשרת פעם במאה שנה גם לא היה מחובר לטים ספיק ולדיסקורד... אם המטרה שלכם היא להעביר שחקנים לקהילות אחרות, אתם עושים את זה מצויין.  כרגיל התנהגות אופיינית לאדמינים בקהילה הזאת, לא להתחשב באף אחד אחר חוץ מעצמם ולעשות כל שביכולתם בשביל שהשחקנים בשרת לא יהנו, וכמובן שאותם אדמינים הם גם אדמינים שעלו בפרוטקציות, זה פשוט בושה. אדמינים כמו FallenStar עולים בפרוטקציות ועושים אביוז ישר וכך גם אדמינים אחרים בשרת דוגמת Augusta.

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 7
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

רק שתדע, ב2014 יצאה הצעת חוק שוועדת השרים תמכה בה חל איסור על אמירת המילה נאצי בכל דרך שהיא.

להגיד "סיטי נאצי" עדיין נחשב כנאציזם, גם אם זה לא נאציזם כבד כמו "הייל היטלר" וכו. אמרת מילה פוגענית שיכולה להיות רגישה מאוד כלפי המון אנשים אל אחד השחקנים בשרת, ואני בטוח שאתה יודע למה.

הגאג ירד לשלושה ימים.

עוד משהו?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)
לפני 12 דקות Forrest Gump אמר:

רק שתדע, ב2014 יצאה הצעת חוק שוועדת השרים תמכה בה חל איסור על אמירת המילה נאצי בכל דרך שהיא.

להגיד "סיטי נאצי" עדיין נחשב כנאציזם, גם אם זה לא נאציזם כבד כמו "הייל היטלר" וכו. אמרת מילה פוגענית שיכולה להיות רגישה מאוד כלפי המון אנשים אל אחד השחקנים בשרת, ואני בטוח שאתה יודע למה.

הגאג ירד לשלושה ימים.

עוד משהו?

אמ כן... נאציזם זה אידיאולוגיה ואם היית מסתכל הבצעת החוק היית רואה שהאיסור הוא כזה "העלבת אדם על ידי הבעת משאלה, תקווה או ציפייה להגשמת מטרות הנאצים, או הבעת צער או מחאה על שלא הוגשמו במלואן - אסורה". אז כמו שכבר אמרתי, נאציזם זה לא. עובר על החוק זה לא, ואם כבר הולכים על החקיקה אז הכוונה בשימוש המילה לא היית כפי שהחוק אוסר. ולכן אני לא רואה סיבה שהגאג יהיה בכלל ארוך משעה... הדבר היחידי שקרה זה שהוא אולי נעלב, זה הכל. שלא לדבר על כך שהגאג המקורי היה לחצי שעה, וכשאגוסטה נכנס הוא שינה אותו לשבוע בלי שאפילו היה בשרת לראות מה קרה. אם הוא היה בשרת הוא היה רואה שאף סיטי לא נעלב מזה ושהשימוש במילה לא היה כפי שמצויין. לשנות את הגאג שלושה ימים זה יפה, אבל זה לא מספיק. כמו שכבר ציינתי הוא לא צריך לעבור את השעה, כי אל עברתי על אף חוק פרט להעלבת שחקן אחר, למרות שהם לא נעלבו בכלל. אני מבין ויודע שאדמין וחבר צוות צריך לתמוך בחבר צוות אחר, אבל בני אדם טועים, ואדמין הוא לא אלוהים והוא יכול להודות בטעות. אני לא מצדיק את מה שעשיתי אבל הגאג הוא מופרז.

"חופש הביטוי הוא הזכות להגיד גם דברים קשים, נוקבים ואפילו פוגעים. הוא הזכות לתת ביטוי גס וקיצוני לעמדות, לרגשות ולמחשבות, והוא כולל גם את הזכות לעשות שימוש רטורי בדימויים קשים ופרובוקטיביים." - האגודה לזכויות האזרח.

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

גם אם הכוונה לא הייתה תקווה משאלה או ציפייה להגשמת מטרות הנאציזם, יש אנשים שמשפחותיהם נפגעו וגם נהרגו מאנשים הנקראים ״נאצים״. המילה לא תתכבד בשום צורה בשרתים מכיוון שהיא מאוד פוגענית, אין שום דרך בה אתה יכול להתחמק מעונש על אמירת המילה הזו. 

גם אם המילה לא נחשבת כנאציזם, יש מספיק סיבות לקבל עונש כשאתה אומר אותה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)
לפני 1 דקה Forrest Gump אמר:

גם אם הכוונה לא הייתה תקווה משאלה או ציפייה להגשמת מטרות הנאציזם, יש אנשים שמשפחותיהם נפגעו וגם נהרגו מאנשים הנקראים ״נאצים״. המילה לא תתכבד בשום צורה בשרתים מכיוון שהיא מאוד פוגענית, אין שום דרך בה אתה יכול להתחמק מעונש על אמירת המילה הזו. 

גם אם המילה לא נחשבת כנאציזם, יש מספיק סיבות לקבל עונש כשאתה אומר אותה.

אין שום בעיה לקבל עונש, לא שבוע ולא שלושה ימים. העלבתי מישהו? יופי תנו גאג לחצי שעה. אם אתה מצדיק את הגאג על פי החקיקה אני מראה לך שאתה טועה. 
תסתכל על כל התגובה ולא רק על חצייה בבקשה.

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

יש הבדל גדול מאוד בין להעליב מישהו בצורה שגרתית, לבין לקרוא לו נאצי. אם אתה לא מבין את ההבדל הבעיה היא אצלך. הגאג ישאר כמו שהוא.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות
לפני 8 דקות Shtoota אמר:

העלבתי מישהו? 

את הסיטי שאמרת להם את המשפט הזה.

תקשיב אני לא מדבר אייתך על שום אידאולוגיה.

אני מדבר אייתך על כך שקיללת ילדים בשרת בכך שאמרת להם "סיטי נאציים"

הגאג ישאר לשלושה ימים.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות

"איזה סיטי נאצים?"

אם אני אגיד: "שטוטה אתה ילד נאצי", אתה תעלב?

הנאצים היו אנשים אשר פעלו במטרה להכחיד יהודים, וזה שאתה קורא לאנשים ככה זה מעליב ולא מכבד.

אני באמת לא מבין איך אתה מצפה לא להיענש על זה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...