Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 31 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות בשרת גייל היה 20 איש עידן נכנס לשרת התחיל לחלק מלא מיאוטים וגאגים ומלא עזבו נשאר 10 בשרת הגייל עידן דיי לתפוס על קטנות אני רושם לך את זה פה בגלל שאם אני יגיד לך את זה בשרת אני יקבל מיאוט/גאג אבל באמת בלי להעליב אתה הורס את הכיף שלשחק בגייל (אפשר לנעול) @Senor עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 31 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות הייתי בשרת לפני, התמלא, נכנסתם החבורה שלכם והתרוקן. אתה מתגרה באופן קבוע ואני לא מבין את החוק "יום חדש" למרות שאתה חוזר על המעשים שלך כל יום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במרץ 31 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות תפסיק כבר להיות מציק ולחפש אותו הבן אדם כל היום בקהילה לא מבקש כלום סותם תפה כמו ילד טוב ומתכנת הכל ואתה יורד עליו ומציק לי הוא יכל גם להביא לך פי 10 יותר עונש כי אתה בהזהרה לפיבאן אז אל תהיה גיבור ותזיין תמוח יותר מדי כי כולם פה שחקנים והוא בא לעוזר לקהילה כי לא היה מי שיתכנת ויחזיק את השרתים ובנתיים הוא היחידי שאכפת לו מהנהלת הקהילה של סיאסגו אז חאלס הוא תמיד צוחק איתכם והכי גבר איתכם ואתם מציקים לו אז את תתפלא למה אחר כך אתה תקבלתעונש אמרתי לך מה לעשות בפרטי תעשה את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 באפריל 1 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות @shahar3690 +1 באמת, פעם אחת התגרתי בו הוא הביא לי גאג ל 1440 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 1 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות זה ממש לא עומד להפוך להיות אשכול הוצאת עצבים על עידן, בנוסף אתה יודע בדיוק מהי הדרך להגיש תלונה: אם מישהו רוצה להתלונן על המתכנת שעובד כמה שעות טובות ביום בשביל שאתם תוכלו לשחק בשרתים של הקהילה הזו, תפתחו את התלונה כמו שצריך לפי הטופס הנ"ל. ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.