WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות זה ממש מחרפן אותי שבזמן האחרון בכלל שחכו מהשרת סארף בקהילה. הוא לגמרי ננטש ואף אחד לא עושה כלום, ולא משנה כמה אני פונה להנהלה שיעשו משהו לא קורה כלום. הסארף היה השרת אחד מההכי כיפים בקהילה בעבר ועכשיו לא שווה אפילו להכנס אליו, אין זונים (Zones) למפות, אין פוינטס אין פרופילים וכו.... פעם גם היה את הבעיה של המפות בשרת שלא היה מפות אז הורדתי את המפות ושלחתי ליוגב שיעלה אותם ויוגב העלה, עכשיו הקטע שההנהלה הגבוה של CS לא צריכה להתעסק בזה, אלה מנהל השרת, אבל אני לא רואה אותו מתחבר או מנסה בכלל לעשות משהו עם השרת. זה פשוט עצוב. מאז שהורידו אותי ואת פוקיטו מניהול השרת הוא פשוט מת וננטש. או שתעשו עם זה משהו או שתסגרו אותו כי באמת חבל על הכסף של האחסון אם לא עושים שם כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במרץ 28 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות מסכים איתך בהחלט. השרת היה השרת שאני הכי אהבתי פה בקהילה. הייתי חורש עליו עד שפוקיטו פרש. בקשר לZones לימדתי את @NadavOhana את הבסיס לסימון מפות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2017 במרץ 28 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות אהלן לכל משתתפי האשכול, @Goblins הוא מנהל השרת , מוזמנים לפנות אליו לכל בקשה או טענה , יום טוב. האשכול ננעל למניעת ספאם " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.