Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות באמת אין לי כוח לעשות לפי האשכול אני פשוט אשלח תמונות תעשו מה שבאלכם. http://prnt.sc/ep5lzq http://prnt.sc/ep5m57 לא יודע למה זה לא צילם את שאר הצאט, אבל מפה לשם הם החליטו על מחיר וקרה מה שקרה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) באמת כיף לך להרוס לילד את המשחק? אני לא מבין מה הקטע שלכם אתם לא אוהבים ילד אז לדפוק אותו חזק? הוא יקבל באן לשבוע ואיפוס קרידיטים לפי מה שזיו אמר ותחשבו רגע עם יעשו את זה לכם ... זה סתם אשכול בשביל להציק לשתי ילדים מה אכפת לך שהוא מוכר דדפול ב4000 קרידיטים מקווה שתמחוק את התלונה יום טוב לך ואתה בתור אחד שקיבל איפוס קרידיטים ובאן אמור להבין את זה נערך 2017 במרץ 27 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במרץ 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות (נערך) אחיי אתה יודע מה אני יגיד לך אני ביקשתי 4K קרטידים לא על סקין פשוט ביקשתי ומותר לבקש ומה ששלחתה בן אדם שאל אותי עם יש לי דאדפול כתבתי כן והוא אמר אם אני מוכר וכתבתי לא אסור זה סחר בקרטידים תשאל מי שאתה רוצה גם ADMIN ראו נערך 2017 במרץ 27 על ידי Eranedri123 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 במרץ 27 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 13 דקות shahar3690 אמר: באמת כיף לך להרוס לילד את המשחק? אני לא מבין מה הקטע שלכם אתם לא אוהבים ילד אז לדפוק אותו חזק? הוא יקבל באן לשבוע ואיפוס קרידיטים לפי מה שזיו אמר ותחשבו רגע עם יעשו את זה לכם ... זה סתם אשכול בשביל להציק לשתי ילדים מה אכפת לך שהוא מוכר דדפול ב4000 קרידיטים מקווה שתמחוק את התלונה יום טוב לך ואתה בתור אחד שקיבל איפוס קרידיטים ובאן אמור להבין את זה באמת כיף לחפש ילד באגרון? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 27 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפי דברי השחקן הוא מכר את הסקין לSHOP ולא לשחקן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 8 דקות Dark אמר: לפי דברי השחקן הוא מכר את הסקין לSHOP ולא לשחקן תאמין למי שאתה רוצה... אני הייתי שם וזה לגמרי נראה כמו שזה נראה. אולי בסוף הוא מכר לשופ לא יודע מה קרה אבל זה מה שהיה בצאט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2017 במרץ 27 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות (נערך) לפני 7 דקות Shtoota אמר: תאמין למי שאתה רוצה... אני הייתי שם וזה לגמרי נראה כמו שזה נראה. אולי בסוף הוא מכר לשופ לא יודע מה קרה אבל זה מה שהיה בצאט אבל למה אתה מלשין אליו? אתה נדפקת מזה ועכשיו בגלל זה אתה דופקים אנשים זה כיף לך? אם יעשו לך את זה כשתהיה גדול בעבודה או כל מקום אחר. אם הוא לא עשה לך רע אז למה סתם לסכסך? תודה ויום טוב. נערך 2017 במרץ 27 על ידי ImJustACat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 35 דקות ImJustACat אמר: אבל למה אתה מלשין אליו? אתה נדפקת מזה ועכשיו בגלל זה אתה דופקים אנשים זה כיף לך? אם יעשו לך את זה כשתהיה גדול בעבודה או כל מקום אחר. אם הוא לא עשה לך רע אז למה סתם לסכסך? תודה ויום טוב. הסר דאגה מלבך, הוא עשה לי מספיק רע. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במרץ 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות אני חדש אני אולי שבוע בסרבר מה כבר עשיתי לך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במרץ 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות (נערך) ב http://prnt.sc/ep5m57 פה תראה להם מה כתבתי אחרי שהוא כתב אתה מוכר כתבתי לו : אסור זה סחר בקרטידים. נערך 2017 במרץ 27 על ידי Eranedri123 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במרץ 27 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות למה בכוונה לדפוק אותו? סתם יקבל באן ויאפסו לו את הקרדיטים אל תתפוס אותו על קטנות גם אם אתה שונא אותו או לא עשה לך שום דבר רע במקרה הזה אז שחרר תלשין עליו שהוא קילל אותך לא על דבר שלא קשור עלייך ומה שעשית פה זה ממש לא מכבד למרות שאתה שונא אותו WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במרץ 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות mister הנושא נסגר הוא פשוט עשה שתיי screenshot לא באותו זמן אחד בקשתי קרטידים כי חסר לי לסקין ושתיים Gameover רצה לקנות דאדפול ואני מכרתי למשחק רציתי לראות מה הוא כותב ליי ואז אמרתי לו כן והוא כתב לי אתה מוכר ומה שטוטה חתך זה שכתבתי אסור זה סחר בקרטידים אתה יכול לדבר גם עם Gameover קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפי מה ששלחת ERAN לא קשור לזה, הוא רק ביקש תרומות של קרדיטים, מה שמותר מה שקרה עם gameover לא מובן פעם הבאה תגיש גם לפי הטופס :) אפשר לנעול המשך שבוע"ט התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני שאני נועל את זה.. להבא לשלוח סקריינשוט מלא. זה ממש לא תלונה מובנת... המשך יום נעים.. לפני 28 דקות Evya M אמר: פעם הבאה תגיש גם לפי הטופס :) אפשר לנעול המשך שבוע"ט לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.