?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: Mister תאריך הגשת ההצעה: 27.3.2017 הצעה לשרת: JailBreak פירוט על ההצעה: כבר כמה זמן אני עובד על מפה במיוחד לגייל של יורגיים אני עכשיו בתהליך בניית המפה וכרגע זאת רק ההתחלה היה עוד משחקים , תאי מרד , שיפור המראה של המפה ועוד. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: לדעתי ההצעה שלי טובה משום שלקהילה הזאת אין מפה מיוחדת רק שלה ואני רוצה לעזור לה להשיג כזאת אז אם תקבלו את ההצעה אעבוד על המפה עוד קישור למפה: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=892704884 הערות: להתעלם מהתמונה של cabbalestone אין לי כרגע תמונה של המפה פשוט ואשמח אם תורידו את המפה תסתכלו תבדקו איזה באגים יש שאני אוכל לתקן אותם רשימת באגים שאני יודע עליהם : * הטרור מתחילים עם נשקים *בפעם השנייה שרוצים לסגור או לפתוח את התאים צריך לירות בכפתור תמונות : http://prnt.sc/ep4uyj http://prnt.sc/ep4vqi נערך 2017 במרץ 27 על ידי Mister WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות בהצלחה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: בהצלחה ty my friend WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 במרץ 27 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות אשמח אם תוסיף לפחות 2 תמונות בבקשה, נשמע מעניין. @NadavOhana בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 2 דקות Wolverine אמר: אשמח אם תוסיף לפחות 2 תמונות בבקשה, נשמע מעניין. @NadavOhana כמה דקות WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת Wolverine אמר: אשמח אם תוסיף לפחות 2 תמונות בבקשה, נשמע מעניין. @NadavOhana גם אני אשמח עם תוסיף תמונות כדי שנראה טעימה קטנה נשמע ממש טוב GL! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 במרץ 27 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות File Size 0.235 MB GG You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 במרץ 27 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 1 דקה The Donger אמר: File Size 0.235 MB GG Compression OP קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 8 דקות NadavOhana אמר: גם אני אשמח עם תוסיף תמונות כדי שנראה טעימה קטנה נשמע ממש טוב GL! אני מזכיר שהמראה לא סופי וחלק מהדברים מכוערים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 16 דקות NadavOhana אמר: גם אני אשמח עם תוסיף תמונות כדי שנראה טעימה קטנה http://steamcommunity.com/id/shahar3690/screenshots/#scrollTop=0 הוא ביקש ממני לצלם :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 27 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אני אולי אוכל לעזור לך בזה, דבר איתי בסטים טיפ לפעם הבאה : מפות של גייל מתחילות ב jb לדוגמא jb_cbble_yg קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 במרץ 27 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות נראה נחמד ופשוט. כמה זמן לקח לך להכין את זה ב-Hammer? בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 25 דקות Shai אמר: נראה נחמד ופשוט. כמה זמן לקח לך להכין את זה ב-Hammer? כמה ימים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 במרץ 27 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות יהיה מגניב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 33 דקות Mister אמר: כמה ימים איך כמה ימים? :D כאילו לפי התמונות לפחות זה נראה מהמפות היותר פשוטות. כל הכבוד בכל מקרה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו