_rr 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 28 _rr חדש/ה ב־YourGame Lit 10 21 הודעות תראה @gilronen אתה באמת מדבר לעניין, ועד עכשיו אתה באמת נגעת בנקודות חשובות בסיפור, לרוב האדמינים פשוט משתיקים את האנשים כאן ולא ממשיכים את הדו-שיח \ סוגרים ישר את האשכול ללא הוכחה. אז אני כן מודה לך שאתה מפנה זמן מזמנך הפרטי ומקדיש את צומת לבך לאשכול הנידון, אבל אני צריך להגיד לך שזה לא בא במקום של שנאה, אלא בא ממקום שצריך לעשות משהו עם הבחור, לנצל גישות בצורה כזו זה לא ממש נכון לעשות או חכם. לכן אני פונה למנהלים פה (אתה) ולדבר איתו, ללא הוכחה כי זה לא בן אדם אחד או שתיים זה הרבה יותר מכמה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 28 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות אחלה. במידה ויש רקורד או סקרינשוט שיכול להוכיח את מה שאתה מדבר עליו - אתה מוזמן לפתוח אשכול מחדש. רק שתדע - בכל סיטיואציה בכל מקום בעולם - תמיד המתלונן משוכנע שזה בצדק.. אחרת הוא לא היה מתלונן - אבל זה לא אומר שהוא צודק. חובת ההוכחה היא על המתלונן. אז במידה ויש משהו - אני מבקש לפתוח אשכול מסודר כמו פה רק עם הוכחות ושפה רהוטה, אני מבטיח שתקבל התייחסות. מה שאמרת עד עכשיו - במידה וזה נכון, זה מאוד לא בסדר, אבל אני אומר לך ש80% מהתלונות לא מוצדקות וחלקן אף שקריות, אז אתה יכול גם להבין למה זה צודק שחובת ההוכחה היא על המתלונן, אחרת כל אדמין היה צריך 4 שעות ביום להיות עם מצלמה פתוחה ולצלם שמא יתלוננו עליו (גם לא בצדק). נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.