עבור לתוכן

gu4rdian

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: rr

SteamID: STEAM_0:1:105072069

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Gu4rdian

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונןhttp://steamcommunity.com/id/blablabl

תאריך המקרה: 26.3.17

תיאור המקרה: אז ככה, קודם כל אני רוצה להגיד שמי שקיבל את הילד הזה צריך לחשוב מחדש ולהתחיל להסתכל על האדמינים שלו, ולבחון אותם כמו שצריך. ולעלות את ההגבלה של הגיל למה בגיל הזה הם חשים ולרוב בישראל יש חינוך פח. נכנסתי לארנה (איפה שהוא מנהל שם) וראיתי מלא ילדים מדברים ומתלוננים על הבחור, אז שאלתי מה קרה. עכשיו הוא עשה מיוט לכולם ומזהיר וממשיך להביא אזהרות. והוא ממשיך להביא מיוטים לכולם ולא לאותם האנשים שצורחים. (כנראה לא יודע איך לעשות מיוט) בכל מקרה אני כן הודה על זה שירדתי על הילד, ואני מודע לקטע שצעקתי וקיבלתי מיוט, את זה אני מצדיק ואין לי בעיה על זה. הבעיה היחידה היא שהוא מנצל את הכוחות שלו..  כולם מדברים אחד עם השני בארנה והוא משתיק את כולם ואומר להם להפסיק לעשות ספאם כשרק דיברו על כמה דברים שהם לא ספאם אלא לעניין. הוא לא מפסיק לתת מיוטים, וברגע שאנשים אומרים משהו לא במקום הוא מביא מיוט ומתחיל "לרדת" עליהם, כי הוא לוקח יתרון. אין לו סבלנות, אין לו כבוד, ואין לו בכלל מה לעזור לקהילה הזו. ילדים כמוהו רק יחריבו אותה.

הוכחות תומכות: לצערי אין לי הוכחות לגבי הילד והלוואי שה-Shadowplay שלי היה עובד, אבל אפשר לשים לב ש"כמה" מהקהילה לא אוהבים אותו בכלל, וכל מי שהיה בשרת יכול להעיד על המקרה שקרה. (לסגור את האשכול הזה בגלל שאין לי הוכחות זה מעשה מפגר לגמרי אז בבקשה שזה לא יהיה תרוץ נחמד בשביל לתת לילד גב או כל דרך אפשרית בשביל לחפף את האשכול הזה).

הערות: אשמח שתעיפו אותו / תטפלו בו בהקדם האפשרי, כי להביא לילד כזה גישות רק יהרוס קהילה. והוא מה שהורס אותה.

נערך על ידי _rr
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 16
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

תקשיב...להגיד לך משהו

גם עם אתה שונא את האדמין/שחקן הזה אתה לא צריך לרשום אשכול כזה.

"תעיפו אותו" "הוא יהרוס לכם את הקהילה" זה ממש אשכול לא ראוי בכלל 

טיפה כבוד הוא בסה"כ בן אדם כמו כולם. גם אתה עושה טעויות אז לפחות תן טיפה של כבוד 

עכשיו אני צריך הוכחה כדי להאמין לך (לא שאני לא אבל זאת יוצר מצב של מילה כנגד מילה)

אנא שלך הוכחה ותשנה את האשכול שלך כך שהוא היה מכבד...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות

למה שאני אצטרך לכבד מישהו שהוא לא מכבד את עצמו בכלל? איפה ההיגיון פה גבר, להגיד לילד עם נימוסים כאלה "אוי אתה עושה טוב" בזה שהוא רק מנצל גישות וחרא אישיות זה הדבר הכי מפגר ששמעתי. אני אדבר בטון שאני רוצה ואני מבין שזה לא מקובל עליך אבל אני עושה את זה רק בשביל להראות לך כמה המצב "חמור" אתה יכול לשאול כמה אנשים ספציפים (אם אתה צריך שמות אני יגיד לך בפרטי בשביל לא לפרסם פה) שיגידו לך אחד לאחד מה שאני אמרתי. 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות
לפני 1 שעה NadavOhana אמר:

טיפה כבוד הוא בסה"כ בן אדם כמו כולם. גם אתה עושה טעויות אז לפחות תן טיפה של כבוד 

בן אדם עם ראש, סבלני, ומבין אנשים אחרים לא היה מתנהג כמו פדלאה קטנה ומנצל גישות בשביל "לרדת" על אנשים ולהתגרות בהם אחרי שהם מקבלים מיוטים. אם הוא כן היה יודע איך להסתדר עם זה כמו שצריך, לא היית רואה את האשכול הזה ושל - Cat. שיהיה לך בהצלחה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות

@NadavOhana אני מבין שאתם פשוט מביאים לאשכול למות, מה כבר מונע ממכם מלעשות את ה-"אקט" הזה? ולהדיח את הבחור מההנהלה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות
לפני 18 דקות _rr אמר:

@NadavOhana אני מבין שאתם פשוט מביאים לאשכול למות, מה כבר מונע ממכם מלעשות את ה-"אקט" הזה? ולהדיח את הבחור מההנהלה.

אח שלי, אתה מדבר על מערכת החינוך וכמה שהיא דפוקה.

שתדע - בישראל חובת ההוכחה היא על המאשים ולא על המואשם !!

יש לך קייס ? אכפת לך מאיפה שאתה משחק ? אם מה שאתה טוען הוא נכון אז תביא הוכחות שיגבו את זה, ההנהלה שהגיבה לך פה, לוקחת לתשומת ליבה את העניין, אבל אתה לא יכול לבוא בדרישות ובתלונות בלי הוכחה, אין מה לעשות... ככה זה

אתה מוזמן להוסיף כל הוכחה למה שאתה טוען, אחרת זו האשמת שווא, ואם למדת במערכת החינוך - זה גם עבירה חמורה.

תודה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות

@gilronen אשתדל להביא כמה שיותר אנשים שהיו עדים לסיטואציה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות
לפני 5 דקות _rr אמר:

@gilronen אשתדל להביא כמה שיותר אנשים שהיו עדים לסיטואציה.

אנחנו לא מעמידים פה אף שחקן ואף איש צוות במצב של מילה כנגד מילה, רק זה חסר לי שיעשה פה מאפיה.

הוכחה = סקרינשוט \ סרטון בלבד (גם העתק הדבק של שיחה בלי סקרינשוט לא תופס)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות

@gilronen אז אתה אומר שלהביא עד ראייה לרוצח זה לא משמעותי כל עוד אין תמונה של הרוצח?  :35_thinking:

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות
לפני 11 דקות gilronen אמר:

אתה מוזמן להוסיף כל הוכחה למה שאתה טוען,

@gilronen כבר אומר, אמרת אתה בעצמך "כל הוכחה" העדים הם ההוכחה שלי, ואתה יכול לראות שיש אנשים שלא סובלים את הבחור בגלל הגישה לאנשים, והדרך הניהול שלו

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות
לפני כעת _rr אמר:

@gilronen אז אתה אומר שלהביא עד ראייה לרוצח זה לא משמעותי כל עוד אין תמונה של הרוצח?  :35_thinking:

לא, אני אומר שקהילת יורגיים היא בריבונות שלי, גיל רונן, ולא של מדינת ישראל.

כל עוד לא קרתה עבירה פלילית אלא עבירה על משהו בשגרה בצוות - אני מחליט מה היא הוכחה למקרה כזה שבשגרה ומה היא לא, ובקהילה הוחלט שזה מה שנדרש.

במידה וקרתה עברה פלילית לא רק שאתה צריך לדווח ולהביא עדים - על פי החוק אתה חייב לדווח!! וכמו שהיו איומים והטרדות מיניות בשרתים (שאלו עבירות פליליות) - העבריינים הורחקו מהקהילה והוגשה נגדם תלונה במשטרה.

אז אל תשחק בחוק וסדר. 

תודה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות
לפני 1 דקה _rr אמר:

@gilronen כבר אומר, אמרת אתה בעצמך "כל הוכחה" העדים הם ההוכחה שלי, ואתה יכול לראות שיש אנשים שלא סובלים את הבחור בגלל הגישה לאנשים, והדרך הניהול שלו

אחלה, בגלל שמישהו לא בא טוב בעין לך ולעוד כמה אנשים לא הופכת אותו לאשם. תביא הוכחות - תקבל מענה. כמו כן במידה ואתה מאמין שהאדמין יכול לשנות את ההתנהגות שלדעתך מפריעה ולא טובה אתה מוזמן לדבר איתו כמו בנאדם בפרטי..  

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות
לפני כעת gilronen אמר:

אז אל תשחק בחוק וסדר. 

אני לא בא לשחק פה בחוק ובסדר ולנהל לכם את החוקים, כי מי אני בכלל שיכול לעשות דבר שכזה. אני (ועוד כמה בחורים) מתלוננים על הילד, שמנצל גישות. אני חושב שעדי ראייה זה מספיק בשביל "הוכחה" כי זה לא בחור אחד ולא שניים זה כמה שהיו עדים וכנראה שלאחד מהם היה Record. ומקווה שהיה להם, בכל מקרה אם עדים לא מספקים את ה-"הוכחה" שדורשת, וקול של אנשים שמתלוננים בצדק על מישהו שמנצל גישות, אתה כבר עכשיו יכול לסגור את האשכול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול _rr
  • Lit
  • 10
  • 21 הודעות
לפני 3 דקות gilronen אמר:

אחלה, בגלל שמישהו לא בא טוב בעין לך ולעוד כמה אנשים לא הופכת אותו לאשם. תביא הוכחות - תקבל מענה. כמו כן במידה ואתה מאמין שהאדמין יכול לשנות את ההתנהגות שלדעתך מפריעה ולא טובה אתה מוזמן לדבר איתו כמו בנאדם בפרטי..  

אני כן את האמת רציתי לדבר איתו בפרטי, הוספתי אותו והוא מציב לי "זמן" כאילו אני החיה שלו, הוא אמר לי "זריז אחי אין לי זמן אלייך" אחרי שקיבלתי מיוט, ביקשתי שיגיד לי את הסיבה בפומבי והוא סירב, אחרי הכל שזה בקשתי ואני מסכים לזה. וזה לא הוצאת דיבה או להוציא אינפורמציה פרטית, אלא רק הסיבה למיוט שקיבלתי. אז שמישהו יבוא, כאדמין. ויציב לי זמן ולא יהיה פתוח לאנשים ויסביר להם מה קרה בצורה בוגרת, אני לא יכול בכלל להביא לו כבוד או להתחבר לבן אדם שכזה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות
לפני 1 דקה _rr אמר:

אני כן את האמת רציתי לדבר איתו בפרטי, הוספתי אותו והוא מציב לי "זמן" כאילו אני החיה שלו, הוא אמר לי "זריז אחי אין לי זמן אלייך" אחרי שקיבלתי מיוט, ביקשתי שיגיד לי את הסיבה בפומבי והוא סירב, אחרי הכל שזה בקשתי ואני מסכים לזה. וזה לא הוצאת דיבה או להוציא אינפורמציה פרטית, אלא רק הסיבה למיוט שקיבלתי. אז שמישהו יבוא, כאדמין. ויציב לי זמן ולא יהיה פתוח לאנשים ויסביר להם מה קרה בצורה בוגרת, אני לא יכול בכלל להביא לו כבוד או להתחבר לבן אדם שכזה.

אשמח אם תוכל לצלם לי את השיחה שהייתה לך איתו כשהוספת אותו בפרטי :)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• gilronen נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...