Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: בלו קאט תאריך הגשת ההצעה: 27מרץ הצעה לשרת: (שם השרת) כול השרתים פירוט על ההצעה: להוסיף אפשרות שהיה אפשר טריידים בשרתים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: יש מלא טריידים וסקאמים שאתם לא יודעים אולי במקום שזה היה בסוד תוסיפו פלאגין לזה וכך לא היה סקאם וזה ישפר את השרת בהרבה קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: זה יעבוד כמו טרייד בסטים אם זה אפשרי עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות טריידים על מה בדיוק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 במרץ 27 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות על סקינים וקרדיטים בשרתים ניראלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני 1 דקה i love pancakes אמר: על סקינים וקרדיטים בשרתים ניראלי ככה גם אני חשבתי, אני רק רוצה לוודא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 2 שעות Zpower אמר: ככה גם אני חשבתי, אני רק רוצה לוודא. קרדיטים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני 3 שעות shahar3690 אמר: קרדיטים אז ממש לא. לפני 6 שעות shahar3690 אמר: יש מלא טריידים וסקאמים שאתם לא יודעים זה עבירה על החוקים, ומי שעושה את זה יענש. התשובה היא לא, בניית מערכת כזאת תפגע בשווי הקרדיטים ושווי הסקינים. אנחנו לא נעשה Community Market בקהילה, לפחות לא בזמן הקרוב. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.