david_tol 84 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות איזה התעללות הולכים לקבל הילדים שקוראים לאמא שלהם מזל חחחחחחחחחחחחח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 במרץ 26 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות מדהייייייייייייייים! בול הטעם שלי והנה הוא הפך לצלצול שלי חח בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 19 דקות Wolverine אמר: מדהייייייייייייייים! בול הטעם שלי והנה הוא הפך לצלצול שלי חח גם שלי חחחחחח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 במרץ 26 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות אחד השירים ומי שלא אוהב את הז'אנר אז לא להגיב סתם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במרץ 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות איזה שיר אינעל ראבק העולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו