Hyper Universe 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 Hyper Universe חדש/ה ב־YourGame רז 1 49 הודעות שאני נכנס לשרת הdeathrun זה ישר מוציא אותי זה קרה גם לחבר שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 במרץ 26 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות זה נותן הודעה? תנסה להיכנס ולתת לזה לחזור לmain menu לבד (בלי לגעת במקלדת בכלל עד שזה חוזר) אם אני לא טועה זה ירשום לך שחסרה לך מפה ואז תצטרך למחוק אותה ולהיכנס מחדש וזה יוריד אותה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hyper Universe 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 Hyper Universe חדש/ה ב־YourGame רז 1 49 הודעות זה פשוט נכנס למסך טעינה ואילו קו ירוק ולא רשום כלום ואז זה יוצא ישר לא רושם כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 במרץ 26 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 7 דקות ^WarDoG אמר: זה פשוט נכנס למסך טעינה ואילו קו ירוק ולא רשום כלום ואז זה יוצא ישר לא רושם כלום בטוח שאתה לא לוחץ רווח או משהו? כי אז זה סוגר את ההודעה תפתח את הקונסול בזמן שאתה מתחבר ותשלח כאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hyper Universe 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 Hyper Universe חדש/ה ב־YourGame רז 1 49 הודעות לא משנה זה הסתדר בטח הייתה בעיה בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו