ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות שם מגיש התלונה: ImJustACat. SteamID: STEAM_0:1:94090743 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: gu4rdian קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/blablabl תאריך המקרה: 26/03/2107 תיאור המקרה: אני ועוד כמה אנשים מדברים ופתאום הוא מתחיל להגיד לי על זה שצחקתי אני מקבל מיוט לחצי שעה ואז הוא אומר לי אופס אני צריך לרבע שעה וזה סיבה ממש לא מוצדקת ואז כשהוא נתן לי מיוט עדיין היה אפשר לשמוע אותי אז הוא אמר שאתה מקבל באן על זה שדיברתי תוך כדי שהייתי במיוט כי זה באג "וניצלתי" באג, אבל אני לא ידעתי שיש כזה באג והוא לא הזהיר לפני זה וגם הוא חש עלי עם הגישות שלו בזה שהוא אומר "אתה לא יכול לדבר עכשיו מה תעשה?", "אני לא שומע מה אמרת כי אתה במיוט", "אני יכול לתת לכולכם מיוט כל אחד אחד" הוכחות תומכות: אין אבל יש אנשים ששמעו את זה הערות: אני מקווה שמנהלים יטפלו בו בחומרה קשה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Scabies 45 פורסם 2017 במרץ 26 Scabies משתמש רשום עידו 45 107 הודעות לפי דבריו, צעקת ובעקבות זאת קיבלת מיוט לאחר שקיבלת את המיוט היה באג שאפשר לך לדבר, הוא ביקש ממך להפסיק ולא הפסקת ולכן קיבלת את הבאן. אני לא יכול לחשוב אחרת ללא הוכחות תומכות. זמין ב - : TeamSpeak, Discord, Skype, Steam, Forum:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות (נערך) תקשיב אני לא צעקתי וגם לא ניצלתי באג, אני דיברתי כשהוא נתן לי מיוט ואכשהו שמעו אותי והוא לא הזהיר אותי קודם אז זה לא אשמתי על הבאן הזה. נערך 2017 במרץ 26 על ידי ImJustACat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות זה לא אשמתך על הבאג הזה, נכון. אבל ברגע שאתה מנצל את הבאג הזה אתה עובר על החוקים. ניצול באגים הוא נגד החוקים והעונש- באן. לא סיפקת הוכחות, ולכן אני לא יכול לקבוע מי דובר אמת במצב של מילה נגד מילה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_rr 10 פורסם 2017 במרץ 27 _rr חדש/ה ב־YourGame Lit 10 21 הודעות ילד חסר שכל. אני לא מאמין שמביאים לילדים כאלו גישות. הוא מביא מיוטים ומתגרה / יורד חזרה עלייך כי יש לו יתרון. וכשכותבים לו בצ'אט הוא חושב שזה ספאם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_rr 10 פורסם 2017 במרץ 27 _rr חדש/ה ב־YourGame Lit 10 21 הודעות לפני 15 שעות Scabies אמר: לפי דבריו, צעקת ובעקבות זאת קיבלת מיוט לאחר שקיבלת את המיוט היה באג שאפשר לך לדבר, הוא ביקש ממך להפסיק ולא הפסקת ולכן קיבלת את הבאן. אני לא יכול לחשוב אחרת ללא הוכחות תומכות. גבר אתה היית בדיוק באותה השניה שזה קרה, ועוד מביא לו גב.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות טוב הדיון הזה נעשה תוסס מדי.. אני לא יכול לטפל בשום טענה פה בלי הוכחה. במידה ותשיגו הוכחות שמצדיקות את הטענות שלכם אוכל לטפל. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.