Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: Zpower אורך ההרחקה: שבוע סיבת ההרחקה: Trading Credits תיאור המקרה: הבאתי לCyrex2K קרידיטים בשביל אלאר הוכחות ( במקרה ויש) https://gyazo.com/154b012215418401100a92bab4ca7bfd אני יודע שזה באן מוצדק והכול אבל אני לא מבין למה אסור סחר בקרדיטים... אשמח שהבאן יתקצר או ירד אני לא יעשה את זה שוב וגם סליחה שעשיתי סחר בקרידיטים תודה ויום טוב @Zpower נערך 2017 במרץ 25 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות למה אסור סחר בקרדיטים? כי יש לנו חנות, ושם קונים את הדברים במחיר שקבענו. יש לנו אופציה למכור את מה שקנית במחיר הגון של 75% מהמחיר המקורי. וגם אם אתה לא מרוצה מה-75% האלו, יכולת לבוא לפורום ולבקש שישנו את זה.. ואתה בכלל השתמשת בקרדיטים כדי לקבל פרוטקציות בשרת. הבאן יקוצר ל-4 ימים. ותגיד תודה שאנחנו לא נאפס לך ולשאר השחקנים שקיבלו באן את הקרדיטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.