doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה: דורון SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: מיטמן ודףבון וכל אדמין אחר שהיה בשרת ולא עצר תזוועה הזאתי קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: הם אדמינים כולם תאריך המקרה: היום תיאור המקרה: היה rtv ודףבון עשה cancel vote ואז מיטמן אומר לו לעשות cm באמצע ראונד למרות שהrtv היה מעביר בסוף ראונד ואף אחד לא אמר על זה כלום ופשוט הרסו לי ראונד בסיטי הוכחות תומכות: הערות: @NadavOhana @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות Up קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אל תקפיץ אחשלי, עוד לא עברו 24 שעות, ואני אדבר עם דפבון נראה מה קרה שם התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות ובנוגע למתוק , אני לא אחראי עליו: @MitMan התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 במרץ 26 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות תקשיב אחי עשו RTV ואתם החלטתם שלא מתאים לכם והתווכחתם עם דףבון למה הוא צריך לעשות Cancelvote הוא הקשיב לכם ועשה ואז עשינו CM. לא היינו ערים לעובדה שCM זה מעביר מיד אחרי הבחירה וזה אולי המחיר של לריב עם אדמין. מוסר השכל: דףבון יודע את התפקיד שלו יותר טוב מכם אם כל כך כואב לך שהפסדת ראונד תזכיר לי פעם הבאה שאני הנבחר להזמין אותך ולתת לך אותו. נשמע הוגן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 9 דקות MitMan אמר: תקשיב אחי עשו RTV ואתם החלטתם שלא מתאים לכם והתווכחתם עם דףבון למה הוא צריך לעשות Cancelvote הוא הקשיב לכם ועשה ואז עשינו CM. לא היינו ערים לעובדה שCM זה מעביר מיד אחרי הבחירה וזה אולי המחיר של לריב עם אדמין. מוסר השכל: דףבון יודע את התפקיד שלו יותר טוב מכם אם כל כך כואב לך שהפסדת ראונד תזכיר לי פעם הבאה שאני הנבחר להזמין אותך ולתת לך אותו. נשמע הוגן? אני אמרתי אתזה לפחות שבע פעמים ולא הקשבתם ונתתם מיוט סיטי. לא התווכחנו איתו לגבי הrtv משהו אמר שצריך לעשות קנסל והוא עשה אם אתה ממש רוצה אני ישלח רקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 במרץ 26 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני 1 שעה doron אמר: אני אמרתי אתזה לפחות שבע פעמים ולא הקשבתם ונתתם מיוט סיטי. לא התווכחנו איתו לגבי הrtv משהו אמר שצריך לעשות קנסל והוא עשה אם אתה ממש רוצה אני ישלח רקורד אז אני מתנצל שלא הקשבנו ולא היינו מספיק עירניים אם אתה רוצה ההצעה הקודמת עדיין בתוקף. אין לי דרך אחרת לתגמל אותך כיוון שהראונד עבר, אתה משחק כל כך הרבה בג'ייל ויש לך מספיק ראונדים שאתה הנבחר בהם והראונד הספציפי הזה זה משהו להילחם עליו? נשים לב יותר בפעם הבאה. עוד משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 26 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 9 דקות MitMan אמר: אז אני מתנצל שלא הקשבנו ולא היינו מספיק עירניים אם אתה רוצה ההצעה הקודמת עדיין בתוקף. אין לי דרך אחרת לתגמל אותך כיוון שהראונד עבר, אתה משחק כל כך הרבה בג'ייל ויש לך מספיק ראונדים שאתה הנבחר בהם והראונד הספציפי הזה זה משהו להילחם עליו? נשים לב יותר בפעם הבאה. עוד משהו? התלונה הזאת היא מין מראה לשרת היו משהו כמו חמש אדמינים ואף אחד לא הפסיק אתזה. ואתה אמרת בעצמך שהנהלת סיאסגו לא אוהבת שאתה מתערב להם בדברים אז למה אמרת לו לעשות cm? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 במרץ 26 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני כעת doron אמר: התלונה הזאת היא מין מראה לשרת היו משהו כמו חמש אדמינים ואף אחד לא הפסיק אתזה. ואתה אמרת בעצמך שהנהלת סיאסגו לא אוהבת שאתה מתערב להם בדברים אז למה אמרת לו לעשות cm? אתה מבלבל פה יותר מדי ונכנס לדברים שאתה לא צריך. אני מודה לך על התלונה ושמח שהתלוננת ככה נדע לשפר את עצמנו לפעם הבאה. אני רק אומר שאין מה להמשיך לדבר על זה. אני מתנצל זאני נועל את האשכול אבל אם אתה מעוניין להמשיך לדבר שלח לי הודעה פרטית. ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.