TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות שם מגיש התלונה: TOV AHI SteamID: STEAM_1:1:115298438 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JAIL האדמין שביצע את ההרחקה: STEVE אורך ההרחקה: 30 סיבת ההרחקה: mekalel ba admin chat תיאור המקרה: הייתי בריב עם ילד ואז STEVE הביא לי מיוט ואז כתבתי באדמין צאט שאין לו חברים (לאותו ילד)והוא הביא לי באן לחצי שעה הוכחות ( במקרה ויש) אין @Steve @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 25 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הכול בסדר איתך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 9 דקות Dark אמר: הכול בסדר איתך? כן ואיתך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 25 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות דבר ראשון הבאן ירד, דבר שני הכול בסדר איתך? למה שתרשום את זה? מה זה משנה אם אין לו או יש לו התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו