עבור לתוכן

האם אתם מעוניינים בהצעה?  

20 הצבעות

1. 1. האם אתה רוצים שההצעה תתממש?

• כן
      4
    • לא
      16

סקר זה סגור להצבעות חדשות

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)

"אני בא לפה להספים תפורום כי איימו עליי שאם אעשה בעיות בשרתים אז אקבל פי באן(לא באמת זה ציניות), ועכשיו אני אצא על מי שלא משחק בשרת הגייל וחושב שהוא יודע משהו מהחיים שלו אבל במקום זה הוא לא משחק בכלל בשרת.(אז הוא לא יודע משהו מהחיים שלו)."

תפסיקו אוקי??

הוא בא לעזור, זה שאתם(רוב מי שהגיב פה) רוצים לעשות בלאגן לקלל להציק להשפיל לרדת על ילדים ולגרום לאדמינים להתעצבן(ולהשאיר את הגייל כמו שהוא, כי זה פשוט כיף לכם להספים אחרי זה את הפורום בתלונות) לא אומר שאתם צריכים לצאת על מישהו שלא משחק הרבה בגייל ובא לפה לעזור, ולהגיב פה בכללי.

אני מסכים עם ההצעה שלך שצריך לעשות משהו כי הגייל פח, האדמינים דפוקים לגמריי(חושבים רוצים לעשות להם דווקא), מנהלי השרת כבר הפכו לגננות והשחקנים ל עברייני מקלדת(כן גם אלא שהם בני 9...נודר).

אבל כך בחשבון שזו קהילה, אם יהיה שניי שרתים שחקנים יעברו מאחד לשני. אתה לא חושב שזה מיותר? וגם אדמין בשרת רייטק הוא אדמין בכל השרתים...

הדרך היחידה היא שהשחקנים בגייל יתבגרו(וגם יבינו שמה שהם עושים זה לא מוסרי, אף אחד לא יודע מה זאת המילה הזאת).

נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 23
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

1Lay
  • אילי
  • 105
  • 447 הודעות

זה שמקללים שאין אדמינים זה בכלל לא קשור אף אחד לא יכול להיות מחובר 24/7 ולפעמים יש מצב שאין אדמין בשרת וזה גורם לבעיות

אני לא מבין את הרעיון ככ מה זה יעזור לפתוח עוד שרת? העומס לא כזה גדול כמו שאתה מתאר.

וזה שאתם אני מדבר באופן כללי מתגרים/מעליב אנשים ואחרי זה האדמין נותן לכם עונש זה לא אומר שהוא אביוזר.

וקובי באיזשהו שלב די מסכים איתך אבל לא בהכל.

לפני 3 שעות i love pancakes אמר:

אתה רוצה לחלק את השרת ל 2 שרתים ככה שיהיה יותר אדמינים שממציאים חוקים ויעשו אביוזים ופרוטקציות? לא ניראלי יעבוד אבל היה יכול להיות נחמד אם היו מורידים אדמינים שממציאים חוקים ועושים אביוזים ומעלים אדמינים שהם באמת טובים ואז אולי שרתי הגייל שאתה מציאה יהיו מפוצצים בנתיים אני יכול לאמר לך שמצב הגייל עכשיו הוא ממש גרוע יחסית לשרת הגייל לפני 4 חודשים אני לא מסכים עם ההצעה

אני לא מבין למה כל האדמינים מבחינתך הם אביוזרים.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות

הרעיון של תומר ושלי היה שיפתחו שרת גייל בלי קטינים ושהיה שרת בשביל קטינים ואז הם ישחקו שם וכל הוותיקים ישחקו שם. @pitpiton (לפירוט דברו איתו)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NB-1337
  • David
  • 16
  • 52 הודעות
לפני כעת oYc אמר:

הרעיון של תומר ושלי היה שיפתחו שרת גייל בלי קטינים ושהיה שרת בשביל קטינים ואז הם ישחקו שם וכל הוותיקים ישחקו שם. @pitpiton (לפירוט דברו איתו)

אתה קטין 

אתה לא בן 18.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות
לפני כעת NB-1337 אמר:

אתה קטין 

אתה לא בן 18.

מה קשור מדבר איתך על כל אלה שלא וותיקים וכל אלה שבני 12 11 ואז היה פחות בלאגן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות

אין סיכוי כל כך שזה יקרה, בגלל מלא סיבות.

לדעתי זה הצעה לא הגיונית

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת NB-1337 אמר:

אתה קטין 

אתה לא בן 18.

יפה שהתייחסת רק לזה שהוא רשם קטינים ולא וותיקים.

ממש בוגר מצידך.

והוא התכוון לכל הקטינים שבוכים לאדמינים על כל דבר.

לפני כעת oYc אמר:

זורם שישי שבת.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NB-1337
  • David
  • 16
  • 52 הודעות
לפני כעת kobi אמר:

לפני 5 דקות oYc אמר:

לפני כעת kobi אמר:

יפה שהתייחסת רק לזה שהוא רשם קטינים ולא וותיקים.

ממש בוגר מצידך.

זורם שישי שבת.

^^

:ae:

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

הצעתך לא תתקבל

כמו שאמרו כאן עוד מלא אנשים כגון 

לפני 42 דקות kobi אמר:

"אני בא לפה להספים תפורום כי איימו עליי שאם אעשה בעיות בשרתים אז אקבל פי באן(לא באמת זה ציניות), ועכשיו אני אצא על מי שלא משחק בשרת הגייל וחושב שהוא יודע משהו מהחיים שלו אבל במקום זה הוא לא משחק בכלל בשרת.(אז הוא לא יודע משהו מהחיים שלו)."

תפסיקו אוקי??

הוא בא לעזור, זה שאתם(רוב מי שהגיב פה) רוצים לעשות בלאגן לקלל להציק להשפיל לרדת על ילדים ולגרום לאדמינים להתעצבן(ולהשאיר את הגייל כמו שהוא, כי זה פשוט כיף לכם להספים אחרי זה את הפורום בתלונות) לא אומר שאתם צריכים לצאת על מישהו שלא משחק הרבה בגייל ובא לפה לעזור, ולהגיב פה בכללי.

אני מסכים עם ההצעה שלך שצריך לעשות משהו כי הגייל פח, האדמינים דפוקים לגמריי(חושבים רוצים לעשות להם דווקא), מנהלי השרת כבר הפכו לגננות והשחקנים ל עברייני מקלדת(כן גם אלא שהם בני 9...נודר).

אבל כך בחשבון שזו קהילה, אם יהיה שניי שרתים שחקנים יעברו מאחד לשני. אתה לא חושב שזה מיותר? וגם אדמין בשרת רייטק הוא אדמין בכל השרתים...

הדרך היחידה היא שהשחקנים בגייל יתבגרו(וגם יבינו שמה שהם עושים זה לא מוסרי, אף אחד לא יודע מה זאת המילה הזאת).

ציטוט

אין סיכוי כל כך שזה יקרה, בגלל מלא סיבות.

לדעתי זה הצעה לא הגיונית {Evya M}

יש כמה וכמה סיבות שזה לא יקרה 

הדרך היחידה שהגייל יחזור לעצמו כמו שאתה אומר היא

שחקנים לא יהיו רעים אחת לשני.

די אנחנו לא ילדים קטנים פה שצריך לריב רק בגלל שהוא קילל אותי או אמר לי משהו רע

זה לא דבר רע לבקש.

בכל מקרה תודה רבה על הצעתך מעריך את זה מאוד.

ננעל!

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...