Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות שם מגיש ההצעה: אורי תאריך הגשת ההצעה:25.3 הצעה לשרת: (שם השרת) זה לא לשרת פירוט על ההצעה: כמו שידוע לכולם בגייל יש הרבה מאוד בעיות וכל יום יש איזה 7-10 תלונות וזה כבר נהיה מעצבן אז ההצעה שלי היא לפתוח עוד שרת גייל כמו שעשו בריטייקס . כדי שאנשים יוכלו באמת להנות בשרתים שלנו ולא כל הזמן פריקילים וגאגים ומיוטים. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: לדוגמא אני נכנסתי אתמול לגייל (אחרי שלא נכנסתי מלא זמן) והיה שם בלאגן מטורף , ההוא קילל אתזה הוא סתם הרג אתזה וכו' וצריך טיפה סדר . וידוע גם שאין יותר מדי אדמינים מחוברים לשרת בזמן הבעיות ואם כן אז יש אחד או שניים ועוד שרת יקל עליהם , כל אדמין ילך לשרת אחר , השחקנים יתפצלו ויהיה יותר שקט ורגוע וכיף לשחק(לכולם). קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במרץ 25 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות ממש אבל ממש לא! ככה בכלל לא יהיה סדר יצטרכו יותר אדמינים, יהיו פחות אנשים וזה יהיה משעמם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 25 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות (נערך) ריטייקס וגייל זה ממש לא אותו דבר נערך 2017 במרץ 25 על ידי ella קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 3 דקות ella אמר: ריטייקס וגייל זה ממש לא אותו דבר לפני 11 דקות Usopp אמר: ממש אבל ממש לא! ככה בכלל לא יהיה סדר יצטרכו יותר אדמינים, יהיו פחות אנשים וזה יהיה משעמם זה מה שאני חושב אני מכבד גם את הדעה שלכם בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 במרץ 25 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות מספיק השרת הזה לא מתפקד כמו שצריך אז אתה מציע לפתוח עוד אחד? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני כעת doron אמר: מספיק השרת הזה לא מתפקד כמו שצריך אז אתה מציע לפתוח עוד אחד? אני חושב שצריך לפתוח עוד שרת כדי ששני השרתים יתפקדו בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 25 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 1 דקה ™cactus אמר: אני חושב שצריך לפתוח עוד שרת כדי ששני השרתים יתפקדו אבל לא יהיו אנשים זה נראה לך כייף 12 אנשים בשרת אחד 11 בשני ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 במרץ 25 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות בשנ לפני 2 דקות ™cactus אמר: אני חושב שצריך לפתוח עוד שרת כדי ששני השרתים יתפקדו איך שניהם יתפקדו אם אחד לא מתפקד? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני כעת ella אמר: אבל לא יהיו אנשים זה נראה לך כייף 12 אנשים בשרת אחד 11 בשני ? אלה מתמטיקה בשרת הרגיל יש בערך 30 אנשים . חלקי 2 שווה 15 15 זה מאוד ממוצע ושומר על ההנאה של כולם בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 25 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני כעת ™cactus אמר: אלה מתמטיקה בשרת הרגיל יש בערך 30 אנשים . חלקי 2 שווה 15 15 זה מאוד ממוצע ושומר על ההנאה של כולם לא מתוק בדרך כלל יש 23 אנשים אני די בטוחה שאני משחקת בגייל הרבה יותר ממך וברוב הפעמים אם תסתכל למשל ב12 בצהריים תראה שיש בקושי אנשים בגייל ואפ יהיה 2 שרתים מישהו יציק למישהו הוא יעבור לשרת האחר וכל החברים שלו איתו אז מה זה עוזר וממש ממש ממש לא כייף שיש רק 15 אנשים בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני כעת ella אמר: לא מתוק בדרך כלל יש 23 אנשים אני די בטוחה שאני משחקת בגייל הרבה יותר ממך וברוב הפעמים אם תסתכל למשל ב12 בצהריים תראה שיש בקושי אנשים בגייל ואפ יהיה 2 שרתים מישהו יציק למישהו הוא יעבור לשרת האחר וכל החברים שלו איתו אז מה זה עוזר וממש ממש ממש לא כייף שיש רק 15 אנשים בשרת טוב זה הדעה שלך וזה שלי . בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 25 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות באמת שגם אם יעשו את זה זה לא יעבוד אז כדאי לך פשוט לוותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני כעת ella אמר: באמת שגם אם יעשו את זה זה לא יעבוד אז כדאי לך פשוט לוותר אני ממש לא מוותר זה הרעיון והדעה שלי אז תלמדי לכבד . בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 במרץ 25 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לא. בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 במרץ 25 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות אתה רוצה לחלק את השרת ל 2 שרתים ככה שיהיה יותר אדמינים שממציאים חוקים ויעשו אביוזים ופרוטקציות? לא ניראלי יעבוד אבל היה יכול להיות נחמד אם היו מורידים אדמינים שממציאים חוקים ועושים אביוזים ומעלים אדמינים שהם באמת טובים ואז אולי שרתי הגייל שאתה מציאה יהיו מפוצצים בנתיים אני יכול לאמר לך שמצב הגייל עכשיו הוא ממש גרוע יחסית לשרת הגייל לפני 4 חודשים אני לא מסכים עם ההצעה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.