i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות אני רוצה לדבר פה על משהו שמציק להרבה אנשים אבל לא עושים עם זה כלום. שרת הגייל הוא בין השרתים הכי מצליחים שלכם בסיאס ואם לא אז הכי מצליח. אבל כל יום פותחים בממוצע 5 תלונות על אדמינים בגייל. בכל תלונה אומרים טופל טופל. אבל אתם לא עושים עם זה כלום באמת. האדמינים ממשיכים לעשות דברים שעשו לפני ה"טופל" שלכם אם זה להתגרות ולהציק ולהמציא חוקים משל עצמם ולחשוב שהקהילה שלהם. אם אתם רואים שיש הרבה תלונות על אותו אדמין ורובם מוצדקות במקום לרשום "טופל" תורידו אותו מאדמין אתם רואים ששחקנים רגילים לא סובלים את ההתנהגות שלו ואת היחס שלו לשחקנים ואתם לא עושים עם זה כלום הרבה אנשים רוצים לפרוש ואפילו פרשו מהקהילה בגלל חלק רב מהאדמינים שלכם אתם מעלים מישהו לאדמין שאומר שהוא "יודע חוקים" אבל החוקים היחידים שהוא מכיר זה את החוקים שהוא המציא בבקשה אל תנעלו את האשכול ישר. כי בעזרת האשכול הזה אתם יכולים לסדר את הסגל של שרתי הcsgo ולשים אדמינים טובים שבאמת יעשו טוב ליורגיים ושבאמת יגרמו לשחקנים לרצות לקום למחרת בבוקר ולשחק במחשב בשרתים שלכם. אני אמרתי את מה שלדעתי יכול לשפר את הקהילה ולא להרוס אותה לאט לאט במשך כל יום. ואם יש אדמינים טובים בשרתים שלכם ויש כמה אז הם צרכים להתמודד גם עם השחקנים שעושים בעיות וגם עם האדמינים הגרועים שלכם שממציאים חוקים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 26 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני שאני אומר את דעתי בנושא אני רוצה לומר לך תודה רבה על כך שאתה דואג לקהילה ואומר את דעתך בצורה מכובדת ורצינית תודה רבה לך מעריך את זה מאוד! עכשיו לנושא האשכול. כאשר המנהלי שרת ואפילו אני שאנחנו אומרים יטופל אנחנו לא באים ואומרים את זה סתם.אנחנו באמת מבצעים שיחות עם האדמין לגבי התלונה שנפתחה עליו. אבל אתה צריך להבין שחלק מהתלונות ששחקנים מגישים הם מוצדקות ולא מוצדקות. ותאמין לי כשאני רואה שיש תלונה מוצדקת על אדמין/שחקן אנחנו לוקחים זאת ברצינות רבה ללא זלזול. ולגבי השרת גייל. כמו שאתה אומר שרת הגייל הוא כרגע השרת הכי מצליח בקהילת זאת. אך גם עם ההצלחה באים אנשים שרוצים להרוס אותה,לדבר הזה נקרא '' ילדים בעייתיים '' התופעה הזאת נגרמת כאשר חבורת אנשים שלא אוהבים שחקן מסוים מנסים לגרום לא להרגיש לא בנוח בשרת עד מצב שהוא מגיע לסכסוך ויותר גרוע ומה שעכשיו קורא בשרת הנל... '' פרסום פרטים אישיים ''. וזה כבר נחשב עבירה פלילית חמורה שיכולה לגרום לתיק פלילי במשטרה ופה הרסת את החיים שלך. לפני האדמינים והמנהלים ועוד לפני הכל. ההתנהגות של כמה וכמה שחקנים בשרת הגייל יותר גרועה מ''תלונה על אדמין'' ופה צריך לשים לזה סוף. ויש כמה אנשים שחושבים כמוך. והם צודקים לגמרי אבל אתם שוכחים את הצד הבעייתי ולמה יש את הדבר הנקרא אדמין. ואני רוצה לצצט כאן מישהו שאמר משהו שלפי דעתי הוא צודק לגמרי. ''האדמינים והמנהלי שרת מתנהגים כמו גננות בשרת'' וואלה הוא צודק ב 100% אדמין כולה צריך לשמור על הסדר לא להיות גננת בגן חובה. לסיכום אני רק רוצה לומר שקודם כל שימרו על עצמכם ותפגינו בוגרות לפני זה ואז זה ישמור על הסדר בשרת תודה רבה לך @i love pancakes על הדעה האישית שלך מעריך את זה מאוד! אשכול זה ינעל כאשר יווצר מצב של ספאם. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות @NadavOhana אני לא יודע איך זה היום, אבל אני יכול להעיד שפעם לא היו עושים כלום גם כשהתלונה הייתה נכונה. אולי היו צוחקים על המתלונן מאחורי גבו. אזהרות - לא היו. אדמינים שירדו לא מרצונם - לעיתם כל כך רחוקות שאפשר להגיד שלא. קשה לי להאמין שהיום זה לא ככה. אדמינים ( בכל השרתים ) יודעים ומכירים בעובדה שהם עוברים על החוקים, אבל תמיד נותנים את התגובה הרגילה - לכו לפורום, ננעל לכם תאשכול. באמת חבל שזה מה שקורה בפועל, ילדים פותחים תלונות והם ננעלות. תנסו ותנסה להבין בעצמך שגם כאשר אין "הוכחות" זה לא אומר שהאדמין הוא בסדר. ואני יכול להגיד לך שעל כל רקורד שמעלים לפורום, יש עשרה מקרים זהים שבמקרה לא צולמו. קחו ברצינות את השחקנים שלכם, אנחנו לא שקרנים וכשאנחנו מתלוננים על אדמין זה ברצינות מלאה וכדי שיהיה לנו כיף יותר בשרת. השרתים בסופו של יום נועדו בשביל הנאתם של השחקנים. בנוסף אני רוצה להוסיף לסיום שכשאנחנו מתלוננים אנחנו מצפים לראות את זה בשטח. אתם לא רוצים לפרט איך טיפלתם? אין בעיה, אז לפחות תנו לנו לראות איזה שהוא שינוי, כדי שנאמין. לצערי המצב הוא שונה, יש תלונות "מטופלות" ששעה אחר כך האדמין עושה את אותו דבר שהעירו לו עליו. אז אם המצב הוא כזה, תנו לפחות למתלונן לדעת כיצד טיפלתם כדי שאם הוא יחשוב שלא טיפלתם ברצינות הוא יוכל להביע את דעתו. לדעתי, כל פעם שמטפלים בתלונה, בין אם יש או אין הוכחות הדבר הראשון הוא לדבר עם שני הצדדים. לא צריך הוכחות כדי לערוך שיחה. וזה יעשה טוב לשני הצדדים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 במרץ 26 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: כאשר המנהלי שרת ואפילו אני שאנחנו אומרים יטופל אנחנו לא באים ואומרים את זה סתם. אנחנו באמת מבצעים שיחות עם האדמין לגבי התלונה שנפתחה עליו. אבל אתה צריך להבין שחלק מהתלונות ששחקנים מגישים הם מוצדקות ולא מוצדקות. ותאמין לי כשאני רואה שיש תלונה מוצדקת על אדמין/שחקן אנחנו לוקחים זאת ברצינות רבה ללא זלזול. שלום נדב, השיחות שלכם עם האדמינים נכנסות מאוזן אחת ויוצאות מהשנייה.(בלי להעליב כן?) האדמינים הבעיתיים שמתלוננים עליהם הרבה כל כך, אם הם ירדו מאדמין הם לא ישחקו בשרת...כלומר הם נשארים בשרת רק בגלל הגישות מה שאומר שהם תלויים בזה, וזה דבר רע. כפי שאתה רואה יש פה סתם תלונות, אבל כשאני נכנס ומשחק בשרת ורואה משהו חריג, אז אני מתערב. אני לא מספים פה תלונות בפורום על גאגים, מיוטים, באנים, ואפילו כאלה שמפרסמים עליי פרטים אישיים(עובדה קיבלתי באן לשבוע על אירייפ שהיה 11 איש בשרת, אף אחד לא נפגע אבל החליטו לתת לי באן...לא התלוננתי) אני מתלונן על היחס שלהם לשחקנים, ואם אדמין מתייחס אליי כאילו אני ה"כלב שלו" אז אם כל הכבוד אתם צריכים להוריד אותו...ואם אתם רואים ברקורד שאדמין מנצל את גישותיו כדיי להצחיק איזה "חבר" אז גם הוא צריך לרדת. בוא אני אביא לך דוגמא קטנה תלונה האחרונה שלי הייתה לפני שבועיים והיא הייתה על xPawNek (אחלה גבר) אבל הוא הגיע למצב שהוא מדבר לשחקנים בצורה זוועתית ומאיים עליהם בלי סוף. הראתי הכל ברקורד הבאתי מספיק הוכחות (לפי דעתי) שצריך להוריד אותו, היו לא מספיק הזדמנויות (הוא אדמין איזה חמש פעמים). מה אתם עשיתם..."שיחת ועידה", דיברתם איתו כמה זה לא בסדר. מה הוא עשה, בא נתן לי לייק והמשיך כאילו כלום אמר לי שזה לא כזה משנה אם אני אתלונן עליו או לא הוא לא ירד. מה שהצגתי לך פה זה מקרה אחד, יש עוד מלא תלונות מוצדקות לחלוטין ואתם לא עושים אם זה כלום, ואני מדבר בשם רוב שרת הגייל שחושב שאדמינים עושים ואומרים מה שבראש שלהם וחושבים שאין להם גבולות ולנו יש... אז אם כל הכבוד(ויש לי כבוד גדול אליך) "הרצינות שלכם" אמורה גם לבוא במעשים ולא ב"יטופל/טופל".(יותר מעשים פחות דיבורים יו נו). לפני כעת Shtoota אמר: אני לא יודע איך זה היום, אבל אני יכול להעיד שפעם לא היו עושים כלום גם כשהתלונה הייתה נכונה. אולי היו צוחקים על המתלונן מאחורי גבו. אזהרות - לא היו. אדמינים שירדו לא מרצונם - לעיתם כל כך רחוקות שאפשר להגיד שלא. "פעם" איזה מילה טובה זאת פעם. פעם לא היה צריך להתלונן, אדמין היה עושה טעות היה מבקש סליחה לאותו שחקן, לומד מהטעויות שלו וממשיך(כמו שאדמין צריך ליהיות). פעם אם אדמין היה אביוזר,"מנצל גישותיו לרעה"(ככה אתם קוראים לזה פה) היה יורד על המקום(אני הוכחה לכך, עשיתי פרוטקציות לחברים שלי באותה שעה ירדתי קיבלתי באן לשבוע,למדתי מזה כן לא רוצה עוד באן כזה). היום לא צריך להתלונן, אם אדמין טועה הוא מאשים הטעות שלו על שחקן אחר(או אדמין), ולא לומד מהטעות שלו בגלל שהוא חושב שהוא צודק. היום אם אדמין אביוזר(ולא חסר כאלה), נותנים לו את כל הזמן שבעולם להנות עם גישותיו. @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות כל עוד התלונה אמיתית אחי ולא סתם תלונה של אני שונא את האדמין בוא נחפש אותו על קטנות, ובאמת מעלים קבוצה של ילדים דברים שטותיים על אותו אדמין, אין לי פה מה לטפל ברור שאני אומר לאותו אדמין לא לעשות את זה שוב אבל עם כל הכבוד הוא גם בן אדם וגם הוא עושה טעויות, אף אחד לא מושלם ומותר לו. אבל כמובן שיש את התלונות המוצדקות, שבהם אנחנו מטפלים אבל עדיין אם זו פעם אחת או פעמיים זה לא נורא, כמו שאמרתי הוא בן אדם ! וזה הכל עניין של גישה, אם אתה חושב שהאדמין לא עושה טוב אתה מוזמן לספר לי מה הוא לא עושה טוב ואיך הוא לא עושה טוב. אבל ברור שיש את היוצא דופן, שאם אדמין יזלזל, ילעג וינהג לא בהיגיון פשוט הוא ירד על המקום. אני אנסה להבהיר לאדמינים בקרוב משהו ואם הם לא יממשו אותו וואה וואה חבל עליהם. מקווה שעזרתי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 במרץ 26 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת Evya M אמר: אני אנסה להבהיר לאדמינים בקרוב משהו ואם הם לא יממשו אותו וואה וואה חבל עליהם. וואה וואה, אביה בסך הכל החיים יפים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות הגייל לא מה שהיה פעם.. האדמינים מחפשים להעניש את השחקנים ונותנים באנים בלי לתת אזהרות אפילו אני מזמן לא משחק בגייל כי תמיד שאני נכנס לשרת כל השחקנים מדברים ביחד ואז האדמינים נותנים tmute למלא זמן כמעט כל הראונד ובנתיים מדברים בניהם על שטויות.. כל יום חמש תלונות וכולם רק על אדמינים בשרת הגייל.. הגיע הזה שתאפסו את השרת.. תורידו את כל האדמינים כי אפשר כל יום תלונות.. שאני מתחבר זה רק לפנות בוקר שיש כמות נחמדה של שחקנים ויש פחות בעיות אבל נגיד לפני שבוע בערך הייתי בשרת עשו לי שלושה ראונדים רצוף fk ורשמתי בצאט ו3 אדמינים שהיו מחוברים לא התייחסו חוץ מבמקרה אחד שנדב כן התייחס וקיבלתי vip עדיין אחד מתוך שלוש.. לי אישית כבר לא כיף לשחק בשרת הזה בגלל המצב בו. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 28 דקות kobi אמר: וואה וואה, אביה בסך הכל החיים יפים :) התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 26 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 11 דקות Sp Ne0n אמר: הגייל לא מה שהיה פעם.. האדמינים מחפשים להעניש את השחקנים ונותנים באנים בלי לתת אזהרות אפילו +1 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו