Pablo 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 24 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות שם מגיש התלונה: פאבלו SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: skyline קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אדמין בשרת תאריך המקרה: 24.3.2017 תיאור המקרה: היום שיחקתי בשרת הגייל והעלבתי את סקיילין כש רשמתי skybot וקיבלתי גאג ל 5 דקות לפי מה שאני יודע BOT זה דרגה בשרת של ה טיטלס אז התעצבנתי וקיללתי אותו על זה והוא הביא לי גאג ,לדעתי הגאג ליום לא מוצדק ולא מגיע לי גאג ליום גאג ל חצי שעה גאג ובזמן האחרון הוא מתנהג כמו מניאק לא כיף לשחק בשרת שהוא נמצא כול הזמן מחפש את השחקנים ומחלק מיוטים וגאגים סתם לאנשים הוכחות תומכות: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/93854175762571989/A3C3E8602F2ED1C93CAB84CF0E4C6BDED9E7113C/ הערות: בבקשה לטפל בזה לדעתי לא מגיע לו להיות אמדין הוא גם כול הזמן ממציא חוקים משל עצמו / שיחזור על חוקים..... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 24 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות @NadavOhana @Evya M@Dark קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במרץ 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות יש חוקים תעקוב אחריהם אין לך למה לצטט אותם עבר כולה שעה תחכה שיענו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 24 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות ציטטתי אותם כדי שיראו את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 24 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפי דברי האדמין הגג הוא על זה שעלבת שחקנים בשרת ולא על משאתה אמרת והגג ליום זה שקצת הגזמנת וקיללת את המשפחה שלו וסבתא שלו אני לא מבין אתה בא וחושב שאתה ביאגוזה או שאתה בא כדי לשחק ולהנות? אחרי שירדת מאדמין קצת נהיית פה גנגסטר תלמד לא לקלל ולעליב כול הזמן שחקנים רק בגלל שהם קטנים ממך או לא באים לך טוב בעיין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במרץ 25 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 12 שעות Dark אמר: לפי דברי האדמין הגג הוא על זה שעלבת שחקנים בשרת ולא על משאתה אמרת והגג ליום זה שקצת הגזמנת וקיללת את המשפחה שלו וסבתא שלו אני לא מבין אתה בא וחושב שאתה ביאגוזה או שאתה בא כדי לשחק ולהנות? אחרי שירדת מאדמין קצת נהיית פה גנגסטר תלמד לא לקלל ולעליב כול הזמן שחקנים רק בגלל שהם קטנים ממך או לא באים לך טוב בעיין הוא היה מקבל גאג לחצי שעה אם הוא היה מקלל ילד בשרת ולא אדמין שחושב שהוא כל יכול. יש חוקים ואני לא זוכר שמכפילים עונש ב 50 אלא ב 2. האדמינים שמים זין על החוקים ובגלל זה יש פה 20 תלונות ביום. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 25 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 13 שעות Dark אמר: לפי דברי האדמין הגג הוא על זה שעלבת שחקנים בשרת ולא על משאתה אמרת והגג ליום זה שקצת הגזמנת וקיללת את המשפחה שלו וסבתא שלו אני לא מבין אתה בא וחושב שאתה ביאגוזה או שאתה בא כדי לשחק ולהנות? אחרי שירדת מאדמין קצת נהיית פה גנגסטר תלמד לא לקלל ולעליב כול הזמן שחקנים רק בגלל שהם קטנים ממך או לא באים לך טוב בעיין ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.