augusta 19 פורסם 2017 במרץ 25 augusta YourGame Beginner אלכס 19 61 הודעות תותח!! בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 במרץ 25 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות אל תשתמש בoutro/intro בחיים שלי לא הבנתי מה הקטע שלהם. boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 במרץ 25 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות שמע אתה אומר פה שזה סרטון וזה אבל אין כשאתה מעלה סרטון ראשון זה הרושם הראשוני שמקבלים ממך: רעשים סטטים,EARRAPE(תודה). אני ממליץ לך לפני שאתה מעלה את הסרטון תעלה על "לא רשום" או "פרטי". תראה את הסרטון(ותחכה שהאיכות תיהיה נורמלית), ואם יש בעיות פשוט תקליט מהתחלה. בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 1 שעה Steve אמר: שמע אתה אומר פה שזה סרטון וזה אבל אין כשאתה מעלה סרטון ראשון זה הרושם הראשוני שמקבלים ממך: רעשים סטטים,EARRAPE(תודה). אני ממליץ לך לפני שאתה מעלה את הסרטון תעלה על "לא רשום" או "פרטי". תראה את הסרטון(ותחכה שהאיכות תיהיה נורמלית), ואם יש בעיות פשוט תקליט מהתחלה. בהצלחה אני מסכים איתך אבל אני גם אומר בסרטון שבהתחלה יהיו בעיות עפ העריכה כי ידעתי שדברים כאלו יקרו עכשיו סידרתי אתזה ואני יודע איך להעיף את הסטטי וכל הווליום יורד באינטרו שלא יהיה אירייפ אני מעדיף להשאיר את הסרטון בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו