Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: דאפבון קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:אין לי הוא אדמין תאריך המקרה: 23.3.2017 תיאור המקרה: אני רוצה אלאר הייתי ילד אלאר הייתי גב בתא בריחה והוא ירה בי והוריד לי HP אני דורש מדאיק כי רשום בחוקים שאסור להוריד לשחקן סתם HP אז לפני שהוא מתחיל לשחק אני מבקש מדאיק והוא אומר שאני לא צריך אבל אם אני רוצה למרוד ? זה לא פיר בגלל סיטי לא חכם אני על קצת HP חוק מספר ארבע 4. ה-CTs חייבים לדאוג שבמידה והם משחקים עם ה Ts במשחק הדורש 100 HP הם צריכים להכניס אותם ל medic שיתמלאו להם החיים שווה בשווה. שווה ושווה ואז אחרי שאני מבקש מדאיק הוא אומר לי אם אני יספים אני יקבל גאג זה רק בגלל שהוא אדמין אם הוא לא היה אדמין לא היה שום איום (גאג) הוא מנצל את הגישות שלו לרעה הוכחות תומכות: הערות: אין עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות הוא הביא לי מדאיק רק אחרי כמה דקות של כתיבה... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 24 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אני ידבר עם אדמין בכול זאת תודה על התלונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במרץ 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.