sagikings123 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 sagikings123 חדש/ה ב־YourGame 1 21 הודעות שם מגיש התלונה: MexicanツCSGO5000 SteamID:STEAM_1:0:143165941 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JB האדמין שביצע את ההרחקה: QuickTime אורך ההרחקה: יום סיבת ההרחקה: אני לא כל כך יודע משהו עם ספאם טריד אני לא מבין מזה שאלתי אדמין וזה מה שהוא אמר תיאור המקרה: אני ביקשתי מחבר שלי בסטים קופסאות שהייתי בשרת כי אני רוצה לעשות פתיחת קופסאות בערוץ שלי אני מאשר את הטריד וממשיך לשחק בשרת כרגיל ופתאום זה מוציא אותי ורושם שיש לי באן אני לא מבין מה הבעיה ולמה קיבלתי באן כזה לפחות היו אומרים לי לא לעשות אבל עכשיו אני לא יכול לשחק סתם וגם לא ביקשתי בשרת קופסאות והוא שלך לי 22 קופסאות מה אני יעשה אני לא ידעתי שזה רושם בשרת את זה אני מבקש שיוקידו לי כי ניראלי שלמדתי לקח ואני לא יעשה את זה יותר כי לא ידעתי תודה מראש הוכחות ( במקרה ויש) אין אפילו לא הבנתי מה קרה עד שהסבירו לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 24 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הבאן ירד תהנה בשרתים שלנו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sagikings123 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 24 sagikings123 חדש/ה ב־YourGame 1 21 הודעות תודה רבה על המהירות אתה מנהל טוב ואחראי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במרץ 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.