doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה: דורון SteamID: STEAM_1:1:122710480 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: דארק אורך ההרחקה: 2440 סיבת ההרחקה: מקלל תיאור המקרה: משהו התקשר אלי כל היום מחסום וקילל אותי וכשזה הסתבר שזה היה דארק אז קראתי לו קוקסינל והוא החליט להביא לי מיוט ליומים שזה זמן לא מוצדק הוכחות ( במקרה ויש) לא צריך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2017 במרץ 23 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות אני אתייג את אלון למען קבלת מענה מהיר. @Dark ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במרץ 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @d4rk @NadavOhana תטפלו בזה בבקשה @Shai לא להגיב במקומות שלא קשורים אליך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טופל לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.