Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות טוב, אז שמעתי שיש חבורות שהם "במלחמה" בשרת ה-Jail, מנסים להפיל אחד את השני, להקליט אחד את השני מקללים, ובעיקר להציק.. אז אני שם לזה סוף עכשיו. אם אני רואה מישהו שמנסה להפיל מישהו אחר, מתגרה בו כדי לגרום לו לקלל ואז להתלונן בפורום, אני נותן לו באן ליום. כל פעם שאני אתפוס אותו מחדש הבאן יכפיל את עצמו (יום, יומיים, ארבעה ימים וכן הלאה...), אנחנו באנו לשחק ולהנות, והאדמינים באו לעזור. אתם לא בני 4, מאנשים שגילם נע בין 13 ל-18 אני מצפה להרבה יותר מזה, ועצוב לי לראות שאנשים בגיל הזה מהתנהגים כמו ילדים בכיתה ב'... אני מבקש מכם, תראו קצת בגרות, ותבואו לשחק לכיף שלכם. אתם רוצים לרדת אחד על השני? בכיף! יש לנו טים ספיק, אנחנו נפתח לכם חדר משלכם ושם תקללו אחד את השני כמה שבא לכם כל עוד זה כיף לכם והכל צחוקים. אבל בשרת זה מפריע לאנשים אחרים, וכל המלחמה הזאתי היא ילדותית ומיותרת. אני לא נועל את האשכול, אם למישהו יש משהו להגיד בנושא הוא מוזמן להגיב (בצורה יפה) את מה שהוא חושב. מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי ושאנחנו לא נצטרך להתעסק בזה יותר. בברכה, Zpower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 23 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מסכים עם כל מילה, בסה"כ כולנו באים לפה להנות ואין שום טעם לריב הסתמי והמתמשך הזה. תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 23 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות "נודר" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במרץ 23 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 5 דקות Forrest Gump אמר: מסכים עם כל מילה, בסה"כ כולנו באים לפה להנות ואין שום טעם לריב הסתמי והמתמשך הזה. תודה. +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במרץ 23 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות וואו, הגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף. מקווה שתצליח כי זה ישפר את השרת בכל כך הרבה רמות... Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 23 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אבל אני בבאן מהטימספיק :( עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות @Nah @orangelist @TOV AHI @shahar3690 לא השארתי את זה פתוח כדי שסתם תדברו פה.. די עם הספאם. מחקתי את ההודעות הלא חשובות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו