Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 22 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) יש בזמן האחרון תופעה שקוראים לה אגרון וכל מי שמחפשים אותו הוא פשוט נדפק אני חושב שצריך להביא באן לכל מי שיש אגרון אני יודע שזה לא קשור לשרתים אבל לדוגמה אם יספימו בשרת/בפרטי את השם של אמא שלך זה יציק ואפילו יעצבן אז היום הגיע תורי שימצאו אותי באגרון ואני ממש כעסתי כי ההורים שלי זה הדבר הכי חשוב לי אז למה לעשות את זה? כדי שילד יתעצבן/יבכה? זה לא עוזר לאף אחד אני רוצה חוק שלכל מי שמפרסם פרטים אישים יקבל באן יותר ארוך יש מלא ילדים בקהילה שהרגישו איך זה שמפרסמים עליהם פרטים... אז חאלס לאגרון ותנו לשחק בכיף! נערך 2017 במרץ 22 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 במרץ 22 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות צודק במיליון אחוז קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במרץ 22 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות כן אני מפחד שיגלו את השם של אמא שלי בגלל האגרון הזה... WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 22 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 2 דקות Mister אמר: כן אני מפחד שיגלו את השם של אמא שלי בגלל האגרון הזה... זה יגיע בקרוב את כולם מוצאים... פשוט אני ממליץ שלא יחפשו... לי אין אגרון אבל לך תדע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LowcHost.co.il 0 פורסם 2017 במרץ 22 LowcHost.co.il חדש/ה ב־YourGame tom 0 1 הודעות בתור קשיש בן 29 אני יכול להגיד לך שהאגרון קיים בערך משנת 2000, ככה שתופעה חדשה הוא לא :) ובכל זאת, זה בהחלט לא נעים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במרץ 22 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות וגם כל אלו שמחפשים אנשים מגעילים וחודרים לפרטיות סתם בשביל להציק לצאת גברים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 22 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות צריך לקרוא ולהפנים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במרץ 22 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות @No0oAm @shahar3690 אולי תבינו מהדבר הזה משהו... WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 22 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות רק מבהיר משהו קטן - אם אני רואה שהאשכול הזה הופך לספאם, מה שככל הנראה יקרה, אני ישר נועל אותו. בקשר לאשכול, אני מסכים איתך בכל מילה, אני גם אדבר עם ההנהלה הגבוהה שתוציא משהו לפועל נגד זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 במרץ 22 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לא מבין מה מסקרן אנשים למצוא שמות של אנשים במשפחה ואני אגיד לכם תכלס אם זה מסקרן אותכם תמצאו חיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 23 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 9 שעות kyuubi2 אמר: לא מבין מה מסקרן אנשים למצוא שמות של אנשים במשפחה ואני אגיד לכם תכלס אם זה מסקרן אותכם תמצאו חיים שבמקרה שתעצבן אותם הם יקללו אותך ויגידו תשמות של ההורים שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 23 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 10 שעות Forrest Gump אמר: רק מבהיר משהו קטן - אם אני רואה שהאשכול הזה הופך לספאם, מה שככל הנראה יקרה, אני ישר נועל אותו. בקשר לאשכול, אני מסכים איתך בכל מילה, אני גם אדבר עם ההנהלה הגבוהה שתוציא משהו לפועל נגד זה. כשאנשים דנים בנושא ומשתפים אחד את השני בדעות שלהם זה לא ספאם... לא תמיד צריך לחפש לנעול ולסגור. אטימות לכל דבר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 במרץ 23 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות צר לי לעדכן את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו שהיא תוכנה לא חוקית בכלל ודרכה אתם משיגים מידע על אדם שלא בהכרח רוצה שתדעו את המידע. כל מי שמשתמש בתוכנה הוא עברין לכל דבר וענין. כל מי שמפרסם פרטים אישיים כלשהם בשרתי המשחק שלנו בין אם השתמש בתוכנה כזו או אחרת יצפה לנקיטת פעולות במלוא החומרה, אם תציגו לנו הוכחות תצפו לטיפול רציני מצד כל הצוות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 במרץ 23 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 6 דקות MitMan אמר: צר לי לעדכן את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו שהיא תוכנה לא חוקית בכלל ודרכה אתם משיגים מידע על אדם שלא בהכרח רוצה שתדעו את המידע. כל מי שמשתמש בתוכנה הוא עברין לכל דבר וענין. כל מי שמפרסם פרטים אישיים כלשהם בשרתי המשחק שלנו בין אם השתמש בתוכנה כזו או אחרת יצפה לנקיטת פעולות במלוא החומרה, אם תציגו לנו הוכחות תצפו לטיפול רציני מצד כל הצוות. אני הצגתי כמה וכמה הוכחות ולא עשו עם זה כלום אמרו לי ללכת למשטרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 23 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) לפני 12 דקות MitMan אמר: צר לי לעדכן את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו שהיא תוכנה לא חוקית בכלל ודרכה אתם משיגים מידע על אדם שלא בהכרח רוצה שתדעו את המידע. כל מי שמשתמש בתוכנה הוא עברין לכל דבר וענין. כל מי שמפרסם פרטים אישיים כלשהם בשרתי המשחק שלנו בין אם השתמש בתוכנה כזו או אחרת יצפה לנקיטת פעולות במלוא החומרה, אם תציגו לנו הוכחות תצפו לטיפול רציני מצד כל הצוות. למה להבטיח דברים שלא יקרו אף פעם... לאף אחד בצוות של שרתי הסי אס גו שלכם לא אכפת מאף אחד פרט לעצמו. הם מטפלים במה שהם חייבים. כשתחייבו אותם לטפל במקרים כאלה הם יטפלו בהם. נערך 2017 במרץ 23 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו