galshaby 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 galshaby משתמש רשום 10 6 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: גל SaNoX Royale YT SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: בינקי binkey קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198206857541 תאריך המקרה: אתמול תיאור המקרה: בינקי אמר לי תביא לי בגייל את התאג שעולה 8000 אולטימייט בתנאי שהוא יעזור לי לעלות בקלאש רוייאל לארנה 9 והיום שהגיע היום שהוא יעזור לי וישחק לי לפי העיסקה שאמרתי לו הוא חסם וניתק קשר ולא רוצה לדבר וזה כבר עושה לי סקאם על המקום וחסם לצמיתות הוכחות תומכות: הוא חסם אין לי הוכחות הערות:תטפלו בזה בחומרה נערך 2017 במרץ 21 על ידי galshaby קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 21 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות על פי מה אנחנו אמורים לפעול? לא הבאת שום הוכחה אני לא מבין למה אתה מצפה, אין שום דבר שניתן לעשות בנידון. אם אתה משיג הוכחות תומכות אתה מוזמן לערוך את האשכול ולתייג אותי או כל אחד מההנהלה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
galshaby 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 galshaby משתמש רשום 10 6 הודעות מה קשור אני אומר לך שהוא חסם מה אתה רוצה שאני יעשה הסטים הם חכמים מי שנחסם אי אפשר להביא הוכחות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
galshaby 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 galshaby משתמש רשום 10 6 הודעות (נערך) ידעתי מהתחלה על סקאמים אתם לא עושים כלום נערך 2017 במרץ 21 על ידי galshaby קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 21 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 3 דקות galshaby אמר: מה קשור אני אומר לך שהוא חסם מה אתה רוצה שאני יעשה הסטים הם חכמים מי שנחסם אי אפשר להביא הוכחות אני מבין, אבל אתה חושב שאנחנו יכולים להעניש מישהו על סמך המילה שלך? ברור שלא, זה לא הגיוני בשום דרך שהיא. בלי הוכחות אין מה לעשות כרגע, מצטער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
galshaby 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 galshaby משתמש רשום 10 6 הודעות לפני 25 דקות galshaby אמר: שם מגיש התלונה: גל SaNoX Royale YT SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: בינקי binkey קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198206857541 תאריך המקרה: אתמול תיאור המקרה: בינקי אמר לי תביא לי בגייל את התאג שעולה 8000 אולטימייט בתנאי שהוא יעזור לי לעלות בקלאש רוייאל לארנה 9 והיום שהגיע היום שהוא יעזור לי וישחק לי לפי העיסקה שאמרתי לו הוא חסם וניתק קשר ולא רוצה לדבר וזה כבר עשה לי סקאם על המקום וחסם לצמיתות הוכחות תומכות: הוא חסם אין לי הוכחות הערות:תטפלו בזה בחומרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
galshaby 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 galshaby משתמש רשום 10 6 הודעות (נערך) אותו דבר אם זה היה קורה לך גם אתה הייתה מיתעצבן נערך 2017 במרץ 21 על ידי galshaby קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 21 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות מבין את הכעס שלך אבל בשביל להגיש תלונה אתה חייב הוכחות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 21 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 3 דקות Dark אמר: מבין את הכעס שלך אבל בשביל להגיש תלונה אתה חייב הוכחות כמו שעניתי לך כבר פעמיים, אתה מוזמן להגיש תלונה מחודשת אם ותשיג הוכחות. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.