Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: םינותחת-ןטפק BlueCat תאריך הגשת ההצעה: 21.3.2.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להוסיף חוק שאסור לעשות שאלונים ב-4 מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: רוב השרת ביחד בסקייפ (סיטי וטרור כאחד) זה מציק שהם אומרים להם את התשובה בסקייפ וקופצים לפני הזמן (כי הם יודעים כי אומרים להם בסקייפ) ואז אין לך סיכוי להשיג אלאר... אם יאפשרו את החוק הזה היה יותר משחקים בשרתי גייל ופחות גוסטינג קישור לפלאגין (במידה ויש): אין ולא צריך הערות: אני מאמין כול מי שעושה 2 זה האנשים שמקבלים גוסטינג או מביאים גוסטינג :) @NadavOhana @Dark @Evya M נערך 2017 במרץ 21 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 במרץ 21 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות תעשה הצבעה ואני יחסית מעדיף את זה +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני מאמין כול מי שעושה 2 זה האנשים שמקבלים גוסטינג או מביאים גוסטינג :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 במרץ 21 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני 12 דקות shahar3690 אמר: אני מאמין כול מי שעושה 2 זה האנשים שמקבלים גוסטינג או מביאים גוסטינג :) אז אתה אומר שאדמין מקבל ונותן גוסטינג . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במרץ 21 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות הצעה טובה וגם זה גם מעצבן שיש שאלונים גם ב4 הריי למה הוציאו את החוק של אסור אחרון שקופץ מארבע כדי שישחקו את המשחקים במפה ושאלונים זה גם משחקים שעושים על הקו ולא משחקים משחקים נורמלים +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במרץ 21 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 16 דקות kobi אמר: אז אתה אומר שאדמין מקבל ונותן גוסטינג . לא חדש לא לי ולא לך. כול השרת מקבל גוסטינג. בעד החוק, זה כמו המשחק "לירות או לא לירות" נערך 2017 במרץ 21 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @n0nstop @NadavOhana @Dark @Evya M אפשר תשובה? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במרץ 21 Nah מורחקים 294 548 הודעות ציטוט הערות: אני מאמין כול מי שעושה 2 זה האנשים שמקבלים גוסטינג או מביאים גוסטינג :) פאק הוא עלה עליי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 במרץ 21 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות 3 minutes ago, Nah said: פאק הוא עלה עליי שיט הוא עלה *עלינו* Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 21 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 21 דקות Tez אמר: שיט הוא עלה *עלינו* בוא נברח שלא יגלו אותנו התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 21 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות עכשיו רציני, אני אדבר על זה עם אלון, נראה כבר מה יוחלט התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 21 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות החוק יתקבל ויעלה בימים הקרובים תודה על ההצעה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 במרץ 21 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות 2 hours ago, Evya M said: בוא נברח שלא יגלו אותנו לדוד שלי יש חוות אלפקות באוקראינה,בואו לשם! Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אבל אדון אדמין לדוד שלי אין חוות אלפקות מה אני יעשה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 21 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 6 שעות Dark אמר: החוק יתקבל ויעלה בימים הקרובים תודה על ההצעה ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.