?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 20 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) האם הסקין גיבור הים הוא לתמיד למי שתרם 15 דולר? -15000 credits בכל שרתי המשחק -תאג [Donator] בכל שרתי המשחק! למשך שבועיים! -2 סקינים יחודיים רק לתורמים 10$ : @n0nstop @NadavOhana נערך 2017 במרץ 20 על ידי Mister WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 20 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות קודם כל זו חבילה של 10 דולר, לגבי השאלה - הסקינים נשארים לאותו זמן שהתג נשאר. במקרה הזה, הסקינים ישארו לשבועיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 20 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 6 דקות Forrest Gump אמר: קודם כל זו חבילה של 10 דולר, לגבי השאלה - הסקינים נשארים לאותו זמן שהתג נשאר. במקרה הזה, הסקינים ישארו לשבועיים. אתה בטוח? זה נשמע ממש מוזר.. פעם בתרומות של ה7.5 זה היה לחודשיים (למרות שלא הורידו לאף אחד) מציע לשנות את זה או לפחות לשנות את מה שרשום כי זה לא פייר.. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 במרץ 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות (נערך) @n0nstop @NadavOhana הם היחידים שיוכלו לענות על השאלה נערך 2017 במרץ 20 על ידי doron קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שאלה חדשה מי שתרם 50 דולר לכמה זמן הסקינים שלו ישארו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במרץ 20 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 47 דקות shahar3690 אמר: שאלה חדשה מי שתרם 50 דולר לכמה זמן הסקינים שלו ישארו חצי שנה, כמו התג. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 20 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 1 שעה doron אמר: @n0nstop @NadavOhana הם היחידים שיוכלו לענות על השאלה עניתי כבר במפורש - הסקינים נשארים לאותו זמן שהתג נשאר. במקרה הזה, הסקינים ישארו לשבועיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 20 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני כעת Forrest Gump אמר: עניתי כבר במפורש - הסקינים נשארים לאותו זמן שהתג נשאר. במקרה הזה, הסקינים ישארו לשבועיים. Wtf אני נשבע שהיה פה תגובה של hepi שרשם שכל הסקינים יהיו לחודשיים.. מוזר שמחקו אותה כנראה שישנו את זה My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 20 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות מי שלא הבין שכל החבילות הם לזמן מסויים (כמובן הכל חוץ מהקרדיטים שנשארים) לפי החבילה, מוזמן לפנות אלינו ולקבל זיכוי מלא על החבילה שהוא רכש וכמובן כל הדברים שהוא קיבל יירדו לו. מאז שמערכת התרומות עלתה בקהילה, כל חבילה היא בזמן, אין דבר כזה לתמיד, הכסף הוא תרומה לתחזוקת השרתים של הקהילה אף אחד לא עושה כסף על חשבונכם. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 20 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 1 דקה gilronen אמר: מי שלא הבין שכל החבילות הם לזמן מסויים (כמובן הכל חוץ מהקרדיטים שנשארים) לפי החבילה, לפנות אלינו ולקבל זיכוי מלא על החבילה שהוא רכש וכמובן כל הדברים שהוא קיבל יירדו לו. מאז שמערכת התרומות עלתה בקהילה, כל חבילה היא בזמן, אין דבר כזה לתמיד, הכסף הוא תרומה לתחזוקת השרתים של הקהילה אף אחד לא עושה כסף על חשבונכם. תודה אתם יכולים לבוא לקראתנו ולהאריך את משך זמן הסקינים ככה יותר יתרמו ולכם יהיה יותר כסף לפיתוח הקהילה שני הצדדים מרוויחים לא? (: My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה Sp Ne0n אמר: אתם יכולים לבוא לקראתנו ולהאריך את משך זמן הסקינים ככה יותר יתרמו ולכם יהיה יותר כסף לפיתוח הקהילה שני הצדדים מרוויחים לא? (: מסכים :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 20 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות לפני 1 דקה Sp Ne0n אמר: אתם יכולים לבוא לקראתנו ולהאריך את משך זמן הסקינים ככה יותר יתרמו ולכם יהיה יותר כסף לפיתוח הקהילה שני הצדדים מרוויחים לא? (: זמן החבילות לא ישתנה, מי שיכול לתרום יידע שהוא עוזר לקהילה ויקבל את הצ'ופרים הנ"ל אם הייתי רוצה שכולם ישלמו אז פשוט השרתים היו בתשלום ולא בחינם, אבל היי - זה לא ככה והכניסה היא חינם לכולם. מי שלא רוצה לתרום כסף וזה נראה לו טיפשי, יכול להשקיע באיוונטים שיהיו ואולי לזכות בדברים שווים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 20 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 1 דקה Sp Ne0n אמר: אתם יכולים לבוא לקראתנו ולהאריך את משך זמן הסקינים ככה יותר יתרמו ולכם יהיה יותר כסף לפיתוח הקהילה שני הצדדים מרוויחים לא? (: בסופו של דבר מדובר על סקין במשחק במחשב. זה לא משהוא עם יותר מדי ערך. ולא צריך להפוך את הסקינים למשהוא יוקרתי. קשה לי להאמין שמישהו ששילם 50 דולר ישלם אותם שוב. ולכן באמת כדאי לנסות למצוא פיתרון לשני הצדדים. שלא לדבר על זה שכמה כבר קנו חבילות זולות כאשר באשכול הרשמי של התרומות כתוב שהכל חוץ מהקרדיטים הוא תמידי - או ליתר דיוק, רק הטייטל ירד תוך שבוע, שבועיים, או חודש. ולשנות את זה עכשיו זה מטעה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 20 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 1 דקה gilronen אמר: זמן החבילות לא ישתנה, מי שיכול לתרום יידע שהוא עוזר לקהילה ויקבל את הצ'ופרים הנ"ל אם הייתי רוצה שכולם ישלמו אז פשוט השרתים היו בתשלום ולא בחינם, אבל היי - זה לא ככה והכניסה היא חינם לכולם. מי שלא רוצה לתרום כסף וזה נראה לו טיפשי, יכול להשקיע באיוונטים שיהיו ואולי לזכות בדברים שווים. אבל אם היית יודע שביכולתך לגבות כסף על כניסה לסרברים בידיעה שזה יחזיר את הכסף של האכסון + עוד. לא היית עושה את זה? כרגע אף סרבר הוא לא בתשלום ולכן זה לא יעבוד. אבל אם הנורמה בשרתי הסי אס גו ( בעולם ובארץ בפרט ) הייתה גביית כסף אני יכול להניח שאתה לא היית היחידי מבין כולם שפותח את הסרברים שלו בחינם. כמובן שיכול להיות שאני טועה. אבל זו נקודה למחשבה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 20 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות דבר ראשון מי שחושב שהוא הוטעה יכול לפנות ולקבל את הכסף חזרה (כמובן בתמורה לביטול החבילה ומעמד התורם). דבר שני - מצחיק שאתה מדבר על זה שבסופו של דבר על זה שזה סקין במשחק מחשב וככה מבטל. אבל אתם פשוט מסתכלים על זה בצורה שונה וזה בסדר זו זכותכם. אבל אני אצרף לפה את ההסבר שנתתי לאחד המשתמשים בפורום היום: "עצוב לי לחשוב שאתה אומר שזה בזבוז כסף, בסך הכל זה בשביל ההנאה של השחקנים. השרתים עולים אלפי שקלים בחודש ולשחק בהם זה חינם. כרטיס כניסה ללונה פארק עולה 120 שקל, ואתה שם לכמה שעות - לא כולל הנסיעה לשם ולא כולל האוכל רק הכניסה. חוג כדורגל \ כדורסל \ טניס \ נגינה - עולה 300 שקל בחודש וזה 4 שעות בשבוע. בשרתים אנשים נמצאים בין שעה ל4 שעות ביום, אם לא יותר - שלא נדבר על שבתות שנמצאים גם 12 שעות. אנחנו משתדלים ועובדים קשה מאוד בשביל שתהיה הנאה מקסימלית לכולם בשרתים, כולם עושים את זה בהתנדבות ומזמנם הפנוי, וגם הכסף שנכנס לא הולך לאף אחד לכיס אלא הולך ישר לשיפור ושדרוג השרתים. ולכן זה לא בזבוז אלא להפך - זה השקעה שאתה מחזיר לקהילה את מה שהיא נתנה לך ואתה מקבל גם צ'ופרים מאוד נחמדים על הדרך. לא יודע מי אמר או מה הוא אמר, חבילות התרומה לא ישתנו מהמתכונת הנוכחית. מקווה שתמשיך להנות בשרתים גם אם תתרום וגם אם לא." לא, אני לא אקח כסף וזה לא המטרה, אם המטרה שלי הייתה להרוויח כסף מהקהילה, אני עושה את זה מאהבה אמיתית ("מבזבז כסף") כי אני רוצה לשנות את המחשב ואת הסטריאוטיפ הזה שקיים על גיימרים. מה הבעיה להשקיע במה שאתה נהנה בו ? למה זה פסול ? למה אנשים יכולים ללכת ולהוציא 100 שקל על מסיבה ? או 250 שקל ליום בילוי בלונה פארק ואני לא יכול להשקיע על משחק מחשב ? נקודה למחשבה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו