TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 20 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות שם מגיש התלונה: TOV AHI SteamID: STEAM_1:1:115298438 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JAIL האדמין שביצע את ההרחקה:dapr (senor) אורך ההרחקה: 1440 סיבת ההרחקה: אין תיאור המקרה: כתבתי לסנור שהוא לא יודע לייצר פלאגינים ונתן לי גאג ליום! בלי סיבה וגם כששאלתי אותו למה הוא לא ענה לי הוכחות ( במקרה ויש) http://prntscr.com/emd0r4 @n0nstop @Senor קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 20 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות הסיבה היא שכל היום התגרת בי ודיברת רעות עליי ועל הקהילה, ובפעם הרביעית או השלישית להיום זה הספיק, אתה יכול להגיש בקשה לקיצור אם אתה רוצה למרות שאני לא רואה למה שאני יקצר לך את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 20 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 1 דקה Senor אמר: הסיבה היא שכל היום התגרת בי ודיברת רעות עליי ועל הקהילה, ובפעם הרביעית או השלישית להיום זה הספיק, אתה יכול להגיש בקשה לקיצור אם אתה רוצה למרות שאני לא רואה למה שאני יקצר לך את זה. אבל למה ליום? לא הגזמת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 20 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות ואתה גם לא מכחיש.. אם לא טוב אחי לך, אתה מוזמן לשחק בשרתים אחרים. אנחנו לא נקבל התגרות בצוות. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.