Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות היי אני רוצה לפתוח ערוץ יוטיוב . אבל הקטע שאני לא הכי יודע לערוך . אני צריך באנר אינטרו ולוגו . אשמח אם מישהו יעזור לי ללמוד וישב איתי הסופש(כי אני בפנימייה וחוזר רק הסופש הביתה) בסקייפ או משהו כדי ללמד אותי ולעזור לי . תודה מראש קקטוס בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במרץ 19 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות Banner = Photoshop Intro = SonyVegas Logo = Ai גם אם מישהו ישב איתך אני בספק שתספיק ללמוד אפילו 1% מתוכנה אחת אפילו, תתחיל לראות סרטונים כבר עכשיו מהטלפון Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: Banner = Photoshop Intro = SonyVegas Logo = Ai גם אם מישהו ישב איתך אני בספק שתספיק ללמוד אפילו 1% מתוכנה אחת אפילו, תתחיל לראות סרטונים כבר עכשיו מהטלפון אוקיי תודה . זה תוכנות שצריך לקנות או חינם . בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במרץ 19 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 23 דקות ™cactus אמר: אוקיי תודה . זה תוכנות שצריך לקנות או חינם . יש פריצות להכל Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 30 דקות KnowYourMeme אמר: יש פריצות להכל תודה רבה יש איזה יוטיוברים שאתה יכול להמליץ לי עליהם שעושים סרטוני הסברה וכאלו? בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במרץ 19 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת ™cactus אמר: תודה רבה יש איזה יוטיוברים שאתה יכול להמליץ לי עליהם שעושים סרטוני הסברה וכאלו? חחח וואו, בזה אני לא יכול לעזור אני לא צפיתי במדריכים כבר שנתיים, ואם אני צופה במדריך זה של משהו ספציפי, אין לי על מי להמליץ Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 31 דקות KnowYourMeme אמר: חחח וואו, בזה אני לא יכול לעזור אני לא צפיתי במדריכים כבר שנתיים, ואם אני צופה במדריך זה של משהו ספציפי, אין לי על מי להמליץ חחח תודה בכל זאת ממש עזרת לי בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו